Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 8-9.4.2017

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19

Neděle 9. 4. 2017 16:00

Rozhodčí: Marek Daniel - Ambroz Zdeněk, Doležal Radim.        

Sestava: Rotrekl - Dvořák,Glozyga,Urubek,Třasoň,Chudoba,Šmerda,Knap,Zakopal,Šťastný. Střídali: Navrátil,Vasiljev,Fekar
"Jako vždy je s týmem Slovácka velmi kvalitní a těžké utkání. Vždy rozhoduje detail,odhodlání neprohrát, ale i štěstí. Dnes jsme vítěznou branku,kterou vsítil Dominik Knap, dali my a vyhráli jsme. Tempo utkání bylo vysoké, fotbal byl tvrdý,ale férový.Po dvou výsledkově nepovedených utkáních jsme dnes naplno zabodovali a doufám,že nás to nakopne k ještě tvrdší práci v přípravě a zopakujeme tak kvalitní výkon i v dalším utkání." podotkl trenér Karel Heinz.  

 

U17

Sobota 8. 4. 2017 10:15   

Rozhodčí: Páral Roman - Němec Jiří, Vychodil Michal.

 

U16

Sobota 8. 4. 2017 12:15

Rozhodčí: Němec Jiří - Páral Roman, Vychodil Michal.          

 

U15

Sobota 8. 4. 2017 10:00

Rozhodčí: Kolář Jaroslav - Dohnal Pavel, Markowski Jakub

Sestava: Dvouletý - Švajda, Daněk, Heinz (56. Knap), Frýdl (44. Žďára) - Hanák, Fekar (60. Topič) - Pecina (60. Cimra), Dočkal, Joura - Lukáš. připraven: Kolář
trenéři: Mrázek, Joura,
 
Do utkání jsme vstoupili velmi ustrašeně a v nízkém tempu. Trestem byl vlastní gól Švajdy, který chlapce na pár minut zmrazil 1:0. Postupně jsme se vyrovnávali v důrazu soupeře i kombinační hře. Po krásné akcí po pravé straně odcentroval Joura na Hanáka a ten míč uklidil přesně k tyči 1:1. Aktivita hostů z Kroměříže se dále navyšovala a hra se odehrávala na polovině Sparty Brno. Odměnou byl v poslední minutě prvního poločasu vedoucí gól, když opět z pravé strany kombinovali Joura a Švajda. Posledně jmenovaný poslal míč před branku a Pecina svým důrazem protlačil balón do branky 1:2. 
Vstup do druhé poloviny byl podobně vlažný jako v první. Opět přišel trest v podobě vyrovnání 2:2. Poté jsme zvolili možnosti střídání a oživení hry, bohužel opak byl pravdou. Během šesti minut jsme dvakrát inkasovali a bylo po zápase. Soupeř ještě v posledních minutách skóroval a dal tak výsledku konečnou podobu 6:2. Výsledek byl podle průběhu utkání krutý, ale ve druhém poločase byla Sparta lepší a zaslouženě výsledek otočila ve svůj prospěch.
 
Hodnocení trenéra: "Velmi pozitivně bych hodnotil úsek hry od desáté do čtyřicáté minuty zápasu, kdy jsme byli pohyblivý, aktivní a měli na svých kopačkách potřebný klid. V tomto úseku hry jsme soupeře do moc šancí nepustili, naopak jsme si je vytvářeli my. Bohužel utkání se hraje sedmdesát minut a v tom zbytku byl soupeř aktivnější, silnější v osobních soubojích a téměř stoprocentně úspěšný v proměňování šancí, které jsme jim svou lehkovážností častokrát sami darovali. Ukazuje se, že mezi některými hráči jsou velké rozdíly, a proto apeluji na ty v druhém sledu, aby do tréninkového procesu dali daleko větší úsilí než li tomu bylo doposud." Ondřej Mrázek, vedoucí trenér SpSM.

 

U14

Sobota 8. 4. 2017 11:45

Rozhodčí: Dohnal Pavel - Kolář Jaroslav, Markowski Jakub.          

Sestava: Schönwälder - Vojáček, Večerka, Tepera, Jiřík - Hendrych (36. Němčík), Linda - Vytiska, Nohava (57. Hrabal), Bíbr (45. Dočkal) - Chytil
 
Stejně jako v zápase ve Znojmě jsme nezachytili úvod zápasu a brzy prohrávali 1:0. Naštěstí nás tento moment nezlomil a průběh zápasu jsme postupně vyrovnávali. Bohužel naše hra byla pouze po pokutové území soupeře bez vytváření brankových příležitostí. Hra se v prvním poločase odehrávala hlavně ve středu pole a pokud nás soupeř ohrozil, tak nás podržel pozorný Schönwälder. Ve druhém poločase jsme zvýšili svou aktivitu a soupeř musel být v defenzivě stále pozorný. Lépe jsme kombinovali a k vyrovnání nám chyběla hlavně rychlost na útočné polovině. Zlomovým momentem byla neúmyslná ruka Večerky, kterému ji nastřelil domácí útočník. Pro naši smůlu se pískala penalta a tu Sparta proměnila 2:0. V posledních deseti minutách se na hřišti už nic podstatného nedělo a jen v poslední vteřině upravili domácí na konečných 3:0. Vítězství bylo zasloužené, ale pro hostující po vyrovnaném průběhu celkem kruté.
 
Hodnocení trenéra: "Pokud se budeme dívat na výsledky, tak to vypadá jakoby jsme ustrnuli, ale opak je pravdou v zápasech jsme pro své soupeře daleko vyrovnanějším protivníkem, než li tomu bylo na podzim. Průběh zápasu je většinou otevřený a hra se odehrává na obou polovinách hřiště. A jinak tomu nebylo ani v tomto střetnutí. Bohužel se stále dokola budu opakovat, že náš celek je biologicky mladší než většina soupeřů, což se projevuje hlavně na silové stránce hry a té rychlostní. A jak už je zmíněno v článku, tak hlavně v útočné fázi nám chybí ta zmíněná rychlost, abychom mohli vícekrát ohrozit branku soupeře. Potřebujeme stále více na sobě pracovat a musíme věřit, že nám to v budoucnosti přinese ovoce." Ondřej Mrázek, vedoucí trenér SpSM.

 

U13

Sobota 8. 4. 2017 10:00

Rozhodčí: Vajdík Marek.

 

U12

Sobota 8. 4. 2017 10:00

Rozhodčí: Budovič Pavel.