Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 5-7.5.2017

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19

Neděle 7. 5. 2017 14:00

Rozhodčí: Sedláček Tomáš - Papuga David, Petko Marko.      

sestava: Svoboda,Beneš,Urubek,Dvořák,Třasoň,Chudoba,Fojta,Glozyga,Zakopal,Knap,Šťastný. střídal: Vasiljev,Augustin,Pospíšil,Malošík

"Na horké půdě v Hodoníně se hrají vždy těžká utkání a v neděli to nebylo jiné. Sice jsme šly v prvním poločase do dvoubrankového vedení..Zakopalem a Chudobou, ale o osudu utkání nebylo zdaleka rozhodnuto.Ve druhé půli jsme byly velmi pasivní a nechali jsme soupeře tvořit a málem nás to stálo všechny tři body.Kdy soupeř z drtivého tlaku dokázal sníšit z 1:4 na 3:4 a mnoho nechybělo a mohlo to dopadnout jinak.Naše branky ve druhé půli dali Chudoba z penalty a Vasiljev." uvedl k utkání trenér Karel Heinz.    

 

U17

Sobota 7. 5. 2017 10:15

Rozhodčí: Možíš Dušan - Mitáček Václav, Dorotík Jan.   

 

U16

Sobota 6. 5. 2017 12:15

Rozhodčí: Mitáček Václav - Možíš Dušan, Dorotík Jan. 

 

U15

Neděle 7. 5. 2017 10:00   

Rozhodčí: Marek Daniel - Liška Petr, Zapletal Jan. 

sestava: Kolář - Frýdl (45. Knap), Švajda, Daněk, Joura - Heinz, Fekar - Dočkal (55. Lukáš), Dušek (43. Pospíšil), Zavadil (43. Žďára) - Pecina
 
Do utkání jsme šli s vědomím, že chceme potvrdit dobré výkony i výsledkově. Od začátku jsme se na soupeře natlačili a nenechali jej v klidu rozehrát. Tyto presinkové a represinkové situace vedli k velkému množství šancí a vysokému tempu naší hry. Postupně se v prvním poločase trefili Heinz a po dvou gólech Pecina a Dočkal. Bohužel postupně tempo hry upadalo a tím i počet vyložených šancí. I tak jsme se ještě dvakrát prosadili v podobě Heinze a Zavadila, kteří dali výsledku konečnou podobu. Dnes jsme zaslouženě zvítězili v poměru 7:1.
 
Hodnocení trenéra: "Výsledek hovoří jednoznačně, ale v zápase bylo hodně dobrých i špatných věcí. Nedokázali jsme kvalitně měnit tempo hry a mít utkání ještě pod větší kontrolou. Naopak se v zápase objevovaly represinkové situace, které vedli k šancím nebo gólům. Bylo by potřeba tohle vše dokázat potvrdit i proti velmi kvalitnímu soupeři jako je třeba Líšeň, kam zajíždíme hned ve středu 10.5."

 

U14

Neděle 7. 5. 2017 11:45

Rozhodčí: Liška Petr - Marek Daniel, Zapletal Jan.        

Pro nás to byl jeden ze soupeří, se kterými jsme ještě nedokázali bodovat, proto jsme to chtěli napravit a šli jsme odhodlaně od začátku za tím. Opět jsme se na soupeře natlačili a nenechali jej v klidu rozehrát. Zisky míčů byli ještě lepší než u starší kategorie. Soupeř se téměř nedostával na naši polovinu hřiště. Bohužel opět jsme z počátku hráli moc složitě okolo pokutového území a do něj se moc neprosazovali nebo nedokázali zakončit. Tohle se zlepšilo po první brance, o kterou se postaral Chytil. Potom se ještě do poločasu trefili Nohava, Vytiska a ještě jednou Chytil. Ve druhém poločase byl nástup opět velmi dobrý a na 6:0 navýšili skóre Vytiska a Dočkal. Bohužel od této doby jsme začali míče zbytečně přidržovat a každý měl na prvním místě individuální řešení místo toho kolektivního, proto se do hry vneslo více ztrát a soupeř hru postupně vyrovnal. Tato hra byla k vidění až do konce zápasu a tak utkání skončilo v poměru 6:0. 
 
Hodnocení trenéra: "Tento zápas ukázal, že pokud hrajeme s biologicky srovnatelným týmem, tak zde objevujeme velké množství natrénovaných situací. Bohužel ještě nedokážeme tempo utkání udržet celé utkání, ale tohle se postupně tréninkem zlepší a dokážeme se přibližovat i týmům jako je Sparta Brno nebo Znojmo."

 

U13

Pátek 5. 5. 2017 15:30   

Rozhodčí: Staněk Josef.             

 

U12

Pátek 5. 5. 2017 15:30

Rozhodčí: Niederle Zdeněk.