Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 5-9.10.2016

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19

Neděle 9. 10. 2016 10:15

Branky: 31. Kudýn Tomáš, 67. Foukal Aleš (pen.), 76. Kudýn Tomáš

Rozhodčí: Galář Jakub - Katrňák Milan, Dostálek Josef.   

Sestava : Svoboda - Beneš, Urubek,Glozyga,Augustín, Knap,Vasiljev,Cupák,Zavadil,Navrátil,Chudoba. Střídali: Zakopal,Šťastný,Moravec.
 
"Bohužel jsme dnešní utkání nezvládli,hlavně ve svých hlavách a nepřipravenost na utkání svou hlavou byla u některých hráčů velmi vidět. K fotbalu patří nejen technika,individuální schopnosti,myšlení,...... ale i nasazení ,soubojové situace, maximální soustředění na hru, disciplína, zodpovědnost a to nám dnes bohužel chybělo. Přidat k té fotbalovosti poctivý výkon podpořený agresivní a důraznou hrou. V těchto činnostech nás soupeř předčil a nakonec i zvítězil 0:3". smutně konstatoval trenér Karel Heinz.       

 

U17

Neděle 9. 10. 2016 13:00

Branky: 16. Marčík Adam, 36. Marčík Adam, 19. Halenka Daniel, 33. Zatloukal Adam, 47. Marčík Adam, 43. Jašíček Jiří, 60. Rus Adam, 74. Škrabal Michal

Rozhodčí: Poláček David - Dostálek Josef, Katrňák Milan.

Sestava: Polišenský (41‘ Šebestík) – Liška, Žiška, Pospíšil, Sedlák (58‘ Košárek) – Mlčoch, Janál (61‘ Hrbas), Storzer, Štěpják (41‘ Horčička), - Malošík (70‘ Vymazal), Fekar.

Trenér Petr Bláha:"Do dvacáté minuty utkání jsme hráli dobrý fotbal a nic nenasvědčovalo tomu, že bychom zápas nedokázali zvládnout. Jenže jsme během dvou minut udělali dvě úplně zbytečné hrubé chyby a bylo z naší strany po utkání. Tyto dva okamžiky byly rozhodujícím momentem. Dnes jsem z výkonu hráčů zklamán a rozčarován z jejich disciplíny a nasazení, které bylo od dvacáté minuty katastrofální. Tato prohra se dá přirovnat k většině zápasů z předešlé sezóny, kdy se po obdrženém gólu hráči totálně položili. Myslel jsem, že kluci jsou již vyrovnanější, ale dnes mě o tom nepřesvědčili. Dnes jsme zaslouženě prohráli s velmi kvalitním soupeřem, ale ne se ctí!!!".

 

U16

Neděle 9. 10. 2016 15:00

Branky: 3. Kovář Petr, 12. Zrník Jan, 31. Zrník Jan, 37. Fencl Jiří, 66. Fencl Jiří

Rozhodčí: Dostálek Josef - Poláček David, Katrňák Milan.

 

U15

Středa 5. 10. 2016 16:45

Branky: 39. Pecina Petr - 10. Vecheta Filip, 32. Vecheta Filip, 35. Vecheta Filip, 44. Vecheta Filip, 48. Pražák Michal (vl.), 54. Servít Šimon, 57. Stix Milan, 68. Stix Milan

Rozhodčí: Sedláček Tomáš - Konečný Bronislav, Liška Petr.

 

Sobota 8. 10. 2016 10:00   

Branky: 5. Pecina Petr, 7. Pecina Petr, 31. Pecina Petr, 64. Lukáš Marcel, 69. Žďára Petr - 10. Franěk Tomáš, 41. Ševčík Michal (pen.), 46. Ševčík Michal

Rozhodčí: Bernatík Tomáš - Rybka Ondřej, Daněk Roman.

 

U14

Středa 5. 10. 2016 15:00

Branky: 23. Dobrý Adam - 7. Březina Martin, 11. Březina Martin, 17. Vorel Jakub, 35. Vorel Jakub, 70. Kohoutek Ota

Rozhodčí: Konečný Bronislav - Sedláček Tomáš, Liška Petr.

Sestava: Schönwälder - Jány (45. Němčík), Večerka, Linda, Lejsal - Nohava, Hendrych (45. Válek), Jiřík - Dočkal, Chytil, Dobrý

 
Druhé kolo s tímto soupeřem a opět velmi těžké utkání, které jsme začali krapet ustrašeně. Kupili jsme řadu chyb a postupně jsme soupeře pustili až do tříbrankového vedení. Až po dvaceti minutách jsme se trochu osmělili a začali navštěvovat hostující polovinu hřiště. Z jednoho rychlého protiútoku se nám podařilo snížit na 1:3. Tím se zvýšilo sebevědomí celého týmu a začali jsme ohrožovat i branku soupeře. Vysokým presinkem jsme dělali problémy při rozehrávce Znojma a je jen škoda, že se některé náznaky nedokázaly dotáhnout do úspěšného konce. Bohužel, tato aktivita byla v poslední minutě potrestána rychlým protiútokem a obdrželi jsme branku do šatny na 1:4. Druhý poločas jsme začali útočně a hra se i díky střídání soupeře velmi vyrovnala. Možná jsme chvílemi tahali i za delší konec provazu. Fotbal je založený na brankách, které padají z chyb. My jsme tyto chyby soupeře nedokázali proměnit a tím udělat utkání zajímavé. Těsně před koncem opět z rychlého protiútoku a po další z našich chyb v defenzivě dokázalo Znojmo zvýšit na 1:5. Výsledek se již neměnil a tak domácí Kroměříž odcházel poražena a nedokázala bodově navázat na zisk z předchozích dvou zápasů.
Trenér Mrázek k zápasu: "V zápasech jako byl tento nám chybí hlavně fyzické vlastnosti jako výška, váha a s tím spojené kondiční schopnosti jako rychlost a síla. Bohužel v této věkové kategorii jsou tyto parametry možná rozhodujícím faktorem. My k tomu ještě přidali po dlouhé době strach a proto ten první poločas vypadal velmi smutně. Ve druhém poločase jme náš výkon zlepšili o sebevědomí, ale chyběla tomu vyšší kvalita v přechodové fázi. Naše finální a předfinální přihrávky většinou najdou přesně nohu soupeře nebo jim chybí správná razance, a tak nedokážeme vytvářet vyšší procento gólových šancí a ty proměnit. Přesto zase kvituji zlepšení celého kolektivu v rámci svých biologických možností. Věřím, že v momentě, kdy budeme v kompletní sestavě (Bíbr, Tepera, Vytiska a další), že další povedené zápasy na sebe nenechají dlouho čekat."

 

Sobota 8. 10. 2016 11:45

Branky: 5. Dobrý Adam, 15. Dobrý Adam, 26. Jiřík Ondřej, 51. Vytiska Patrik, 56. Nohava Filip, 67. Dobrý Adam - 8. Pánek Matěj, 24. Večerka Tomáš (vl.), 29. Bulička Tomáš, 35. Zahrádka Jan, 50. Bulička Tomáš, 60. Dvořák Šimon, 62. Šimánek Štěpán

Rozhodčí: Rybka Ondřej - Bernatík Tomáš, Daněk Roman.

Sestava: Schönwälder - Jány (36. Němčík), Linda, Večerka, Lejsal (63. Hrabal) - Nohava, Hendrych, Jiřík - Dobrý, Chytil, Dočkal (45. Vytiska)
 
Naším cílem před utkáním bylo více dodržovat taktické zásady hry a pokusit se po dobrém výkonu soupeře porazit. Začátek byl velmi povedený a hned v úvodu jsme se dostali po brance Dobrého do vedení 1:0. Bohužel nás celé utkání provázely zbytečné chyby, které nás vždy rychle sesadili ze sedla. O dvě minuty později už bylo vyrovnáno 1:1. Gólové hody pokračovali a opět se domácí celek dostal do vedení a úspěšný byl opět Dobrý 2:1. Celé utkání střídaly dobré naše akce fatální chyby v defenzivě. Zdálo se, že Večerka se dobře vrátil a míč odvrátí, ale k údivu všech míč skončil ve vlastní brance 2:2. Hezké vyrovnané utkání plné hezkých akcí a branek pokračovalo. Individuálně se prosadil Jiřík a opět dostal Hanáky do vedení 3:2. Nepochopitelné polevení v posledních 5 minutách prvního poločasu stálo domácí celek vedení. Nejprve na pravé straně utekl hráč Jánymu a Večerka nedokázal už zatáhnout za záchrannou brzdu 3:3. A pak po individuální akci středem naší obrany zakončil hostující útočník kolem noh Schönwäldera a dal tak podobu první části zápasu 3:4. O přestávce jsme si některé věci vysvětlili a šli jsme do pokračování střetnutí s cílem vše otočit na stranu Hanácké Slavie. Jenomže opak byl pravdou a soupeř hned zvýšil po tečované střele na 3:5. Všichni si už mysleli, že to domácí celek položí, ale opak byl pravdou a hned dokázal snížit Nohava 4:5 a za pár minut vyrovnal Vytiska 5:5. V tuto chvíli vše nasvědčovalo tomu, že domácí celek je na koni a dokáže celé utkání zvrátit na svou stranu. Ale jak tomu bývá po několika šancích se urodilo na druhé straně po chybě, kdy celá obrana nedohrávala odražený míč a soupeř zvýšil na 5:6 a vzápětí v momentě nesoustředění celého týmu navýšili ještě na 5:7. Brankám nebylo konec a Dobrý ještě vykřesal naděje 6:7. Za tohoto stavu se Kroměříž dostala ještě do tří 100% šancí, ale ani Vytiska, ani Dobrý, ani Jiřík se neprosadili a zápas tak skončil možná nezaslouženě, ale po dobrém výkonu obou mužstev v ofenzivě 6:7 ve prospěch hostujícího týmu z Třebíče.
Hodnocení trenéra Ondřeje Mrázka: "Těší mě, že jsme dokázali dát tolik branek po krásných akcích. Výkon se opět pozvedl na vyšší úroveň, ale zbytečné chyby nás srážely a stály nás lepší výsledek. My jsme se nevzdávali a dokázali zápas téměř vyrovnat, což beru jako povzbuzení do další práce. Kluci ukázali, že mají správný charakter a na tomto se dá stavět. Bohužel úspěšnost vypracovaných šancí byla nízká a na tomto ohledu musíme také zapracovat, aby konečný účet vypadal lépe."

 

U13

Sobota 8. 10. 2016 10:00

Branky: 3. Dočkal Matěj, 6. Dočkal Matěj, 9. Dočkal Matěj, 12. Soldán David, 15. Janál Martin, 18. Janál Martin, 21. Hamala Tomáš, 33. Hamala Tomáš, 36. Bláhová Klára, 39. Bláhová Klára, 41. Bláhová Klára, 44. Bláhová Klára, 50. Klečka Jakub, 60. Krč Václav, 70. Krč Václav, 75. Krč Václav, 80. Krč Václav, 85. Krč Václav

Rozhodčí: Raus Milan.

Sestava: Michalčík - Janál, Menšík, Žourek, Bláhová, Dočkal, Krč, Hamala, Nedvěd, Soldán, Dobrý, Jarka, Klečka.

Trenéři:"V dnešním utkání byli kluci plus Klárka jednoznačně lepším týmem, který chtěl hrát fotbal a dávat góly. V utkání si kluci vyzkoušeli hru do zahuštěné obrany. Konečně se jim dařilo roztáhnout hru a hrát také v křídelních prostorech, ze kterých přicházely nebezpečné centry před bránu. Kluky samozřejmě chválíme a věříme, že na dobrý výkon naváží v dalším utkání".

 

U12

Sobota 8. 10. 2016 10:00

Branky: 34. Prokeš Kryštof Paul, 40. Prokeš Kryštof Paul, 83. Martínez Puche Andrés - 15. Němčík Matěj, 69. Pochylý Lukáš

Rozhodčí: Weiss Michal.