Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 31.8-4.9.2016

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

U19

Středa 31. 8. 2016 15:00

Branky: 4. Navrátil Filip, 45. Ševčík Jiří (pen.), 47. Ševčík Jiří - 10. Šťastný Daniel, 39. Chudoba Kamil, 88. Třasoň Matyáš, 93. Zavadil Ondřej

Rozhodčí: Dorušák Petr - Kreif Miroslav, Rulíšek Vladislav.

Sestava: Svoboda - Beneš,Dvořák,Urubek,Třasoň,Šmerda,Zavadil,Fojta,Cupák,Chudoba,Šťastný. Střídali: Navrátil Jan,Knap,Zakopal,Dočkal.
 
"Nervy drásající utkání,které jsme dramatizovali od prvních minut. Bohužel musím konstatovat, že nejsem spokojený s prezentací hráčů na hřišti co se týká individuálních herních činností. Někdy přemíra snahy,jindy nekoncentrovanost  hráčů nám bere plynulost hry a  kvalitní herní pasáže.Je to obrovská škoda,protože tento tým je kvalitní a svou hrou by mohl své fanoušky bavit o hodně více.
Jako již po několikáté nám nevyšel vstup do utkání a již ve 4-té minutě jsme prohrávali 1:0. To nás ovšem nakoplo a celý poločas jsme odehráli velmi pozorně a otočili výsledek na 1:2 brankami Šťastného a Chudoby z penalty...ovšem v úplném závěru poločasu jsme zahrávali roh a po rychlém brejku domácích se špatně domluvili naši obránci v odehrání míče a soupeř toho využil ke vniknutí do vápna a jen za cenu faulu jsme jej zastavili, ovšem byl z toho pokutový kop 2:2. 
Vstup do druhé půle byl opět špatný a než jsme se rozkoukali,tak jsme ve 47 minutě inkasovali další lacinou branku a domácí vedli 3:2. Asi na 20 minut jsme vypadli absolutně z role a tempa a nikdo by na nás nevsadil ani korunu.........Ovšem po střídání a neúnavné touze po vyrovnání jsme soupeře dostali pod obrovský herní tlak, který vyústil v 87 minutě ve vyrovnání o které se postaral Třasoň a o 3 minuty po něm dal vítěznou euforickou branku Zavadil. Za touhu po vítězství,odhodlání a charakter hráčů jim k tomuto vítězství gratuluji, ovšem jedním dechem dodávám,že je potřeba být kvalitnější v herních činnostech , abychom takové zápasy zvládali lépe" napsal Karel Heinz, trenér U19 a vedoucí SCM.
HS U19 - Slovácko U18 3.9.2016HS U19 - Slovácko U18 3.9.2016
HS U19 - Slovácko U18 3.9.2016HS U19 - Slovácko U18 3.9.2016
HS U19 - Slovácko U18 3.9.2016HS U19 - Slovácko U18 3.9.2016
HS U19 - Slovácko U18 3.9.2016HS U19 - Slovácko U18 3.9.2016
 
Neděle 4. 9. 2016 10:15

Branky: 22. a 49. a 89. Zavadil Ondřej - 74. Jüstel Jiří

Rozhodčí: Bernatík Tomáš - Dunda Roman, Pospíšil Štěpán.

Sestava: Rotrekl - Beneš,Urubek,Dvořák,Třasoň,Knap,Fojta,Cupák,Zavadil,Navrátil,Šťastný. Střídali: Zakopal,Augustýn,Dočkal
 
"O soupeřových kvalitách není nutno polemizovat.Silný na míči,kreativní,nadaný a hodně fotbalový.My jsme šli do utkání s respektem ,ale jasně danou taktikou soupeře držet pod tlakem a napadat jej ihned u rozehrávky a vycházet z toho do brejků. Do 75 minuty jsme soupeře mimo jedno nastřelené břevno střelou ze střední vzdálenosti k ničemu nepustili, ovšem v závěru měl soupeř drtivý tlak a mohl utkání i otočit. To co nám dnes otevřelo cestu k vítězství byly rychlé brejky po zisku míče a velmi kvalitní výkon Ondřeje Zavadila,který toto utkání rozhodl svým hatrickem. Ovšem bez poctivého a velmi dobrého týmového výkonu ostatních spoluhráčů by to nikdy nezvládl." okomentoval Karel Heinz, trenér U19, vedoucí SCM.

 

U17

Sobota 3. 9. 2016 12:30

Branky: 63. Sedláček Daniel, 80. Fekar Hugo

Rozhodčí: Hanák Petr - Vaculík Lukáš, Kenša Jan.

Sestava: Polišenský – Liška, Štěpják, Pospíšil, Sedlák – Mlčoch,  Vojáček (41‘ Lysák), Janál, Malošík - Fekar, Hrbas (62‘ Sedláček)

Trenér Petr Bláha: "Do utkání jsme nastoupili zase nekompletní a museli jsme využít několik mladších hráčů z ročníku 2001, kteří nám utkání pomohli dotáhnout do vítězného konce a za jejich výkon je musím pochválit. To samé platí i pro zbytek týmu, který hrál velmi soustředěně a poctivě. Zase jsme dokázali pracovat jeden za druhého, což byl důležitý faktor v utkání. Utkání bylo vyrovnané a dle předpokladu rozhodla jedna chyba na straně domácích, kterou jsme dokázali po standardní situaci potrestat. V závěru utkání domácí otevřeli hru a nám se podařilo přidat druhý gól. Toto vítězství je pro mužstvo velmi důležité."

 

U16

Sobota 3. 9. 2016 14:30

Branky: 74. Tománek Aleš - 48. Sigmund Jiří, 61. Sigmund Jiří

Rozhodčí: Vaculík Lukáš - Hanák Petr, Kenša Jan.          

Sestava : Mikulášek - Otáhal, Vyhlíd, Lysák, Košárek, Oračko, Zavadil (Ševeček), Vojáček, Žigmund (Šupčík), Sigmund, Sedláček (Benedikt).

"Zápas se odehrával na vedlejším hřišti HFK, které svými rozměry patří k těm menším, což nám první půli dělalo drobný problém. Hra převážně sklouzávala do nakopávaných míčů, rychlé dostupování soupeře nás nepustilo do delší kombinace a když už ano tak jsme šance nevyužili, jako po centru ze strany od Lukáše Žigmunda na Jirku Sigmunda, který hlavičkoval přesně pod břevno, ovšem domácí gólman jeho pokus bravurně zneškodnil, stejně jako samostatné zakončení stejného hráče a Erika Oračka po přesných přihrávkách Tomáše Vojáčka, který našel opakovaně mezeru v domácí obraně. Na druhé straně nás několikrát podržel David Mikulášek, hlavně po akcích výborně hrajícího domácího hráče Vojty Novotného. O přestávce jsme si s klukama v kabině řekli kudy vede cesta ke třem bodům, zlepšili jsme pohyb, dostupování soubojů, hlavně vzdušných, zrychlili jsme odskakování od hráčů abychom se na malém prostoru dostali víc do hry a to nám hned od začátku druhé půle vycházelo, soupeře jsme začali více přehrávat, což vyústilo ve 48 minutě v první branku, kdy se Dan Sedláček po vyhraném souboji otočil kolem soupeře, prostrčil míč mezi stopery na Jirku Sigmunda a ten propašoval balón do sítě. To ještě víc zvedlo naše nasazení, domácí jsme zatlačili na jejich polovinu a v 61´ po standartce rozehrávané Erikem Oračkem se ve vápně opět nejlíp zorientoval Jirka Sigmund, který skóroval podruhé v zápase a potvrdil tak svoji střeleckou formu z poslední doby. V závěru jsme vlastní zbytečnou chybou nabídli soupeři možnost snížit, ale konec jsme si pohlídali a zaslouženě odvezli tři body. Kluci odvedli další bojovný výkon, začíná nám fungovat sehranost, zlepšuje se komunikace hráčů mezi sebou na hřišti a hlavně kluci fungujou jako jeden tým, kde nikdo nehraje na sebe ale všichni za Hanáckou Slavii." uvedl trenér Jiří Buksa.

 

U15

Středa 31. 8. 2016 15:00

1.SC Znojmo FK - SK HS Kroměříž 4:1 (3:1)

Branky: 12. Kocanda Jiří, 21. Vecheta Filip, 29. Vecheta Filip, 70. Vecheta Filip - 31. Lukáš Marcel

Rozhodčí: Hanáková Gabriela - Vodák Vladan, Horký Marek.  

Sestava: Kolář (36. Dvouletý) - Joura, Švajda, Kozubík, Zavadil (Tesařík) - Hanák (Poljakov), Fekar (Frýdl) - Pecina, Dočkal, Žďára (Dobrý) - Lukáš.

"S velkými očekáváními tým hanaků U-15 zajížděl k dalšímu mistrovskému utkání ve Znojmě. Jednak s vědomím potřeby zisku prvních bodů v sezóně a za druhé se znalostí síly soupeře,jež ho předcházela. Prioriotou hanáků mělo být udržení středu hřistě a kombinační hra, jež byeliminovala důraz a přímočarost domácích. V úvodu zápasu se toto příliš nedařilo. Domácí náš tým přehrávali svými tradičními zbraněni a jeho tlak jsme eliminovali pouze v pasážích, kdy jsme dokázali ve středu hřiště udržet míč na svých kopačkách a rozvinuli kominaci. Domácí šli brzo do vedení a ke konci poločasu odskočili až na tříbrankový rozdíl. Bohužel všechny branky padli po "lobech" přes brankáře, což svědčí o ne zrovna ideální komunikaci v našich zadních řadách. Dvakrát škoda je, že naši hráči v prvním poločase měli tři šance na vstřelení branky po akcích z kraje hřiště a jen jedna skončila korigující brankou M. Lukáše. Druhý poločas se domácí snažili kontrolovat hru a hanáci konečně na plné obrátky využívali svou nejsilnější zbraň, kombinační hru. Branku ve druhé časti vstřelili už jen domácí přes veškerou snahu našich
borců. Přes poměrně jasný brankový rozdíl předvedli kluci nejlepší výkon v sezóně. Bohužel tento výkon pouze orámoval čvrtou letošní porážku našich hochů. Přesto by měl být odrazovým můstkem k této sobotě, v rámci které přivítáme dalšího se soupeřů v mistrovské sezóně, Havlíčkův Brod. Všichni pevně věříme, že nám tento zápas přinese první letošní mistrovské body" uvedl trenér Marek Zdráhal.    

Znojmo - HS U15 31.8.2016Znojmo - HS U15 31.8.2016
Znojmo - HS U15 31.8.2016Znojmo - HS U15 31.8.2016

 

Sobota 3. 9. 2016 10:00

SK HS Kroměříž - FC Havlíčkův Brod 5:0 (1:0)

Branky: 2. Dočkal Jakub, 52. Žďára Petr, 60. Joura Radek (pen.), 61. Dočkal Jakub, 63. Lukáš Marcel

Rozhodčí: Pospíšil Pavel - Mitáček Václav, Rybka Ondřej. 

Sestava: Kolář - Joura, Švajda, Hanák, Tesařík (43. Zavadil) - Fekar (41. Frýdl), Dočkal - Pecina, Poljakov, Žďára - Lukáš     

"Konečně body! Takto si po včerejším utkání mohli zakřičet hanáci U-15, když získali své první vitězství podzimní části mistrovské soutěže starších žáků. Soupeřem jim byl tým Havlíčkova Brodu.  Do utkání vstoupili naši kluci pod dojmem čtyř předešlých porážek z úvodu sezóny velmi aktivně. Zatlačili svého soupeře do hluboké defenzívy a z úvodního desetiminutového tlaku vytěžili jednobrankové vedení. V úvodní části hry se našim hráčům dařilo jednoduchou kombinací a kolmými přihrávkami na útočné hráče rozvracet obranu soupeře. Později, když hosté hru vyrovnali, podlehli naši kluci iluzi, že zápas dohrají
úspěšně stejnou hrou jako v úvodní desetiminutovce. Ale to byl omyl. Chybějící kombinační hra, vedoucí k postupnému útoku chyběla a logicky tím přebíral akivitu soupeř, který si vytvořil také několik nebezpečných akcí. Do kabin šel tedy náš tým s nejistým jednobrankovým vedením. Druhý poločas byl z naší strany nervózní z obavy o výsledek. Podíl kombinační hry se v našem projevu ale zvýšil, což se ukázalo jako rozhodující. S našimi šancemi přišli i branky a skóre se nakonec zastavilo na pěti hanáckých gólových úderech. Pro soupeře byl výsledek ne příliš spravedlivý, vzhledem k několika jeho šancím ve druhém poločase, při kterých se domácí brankář předvedl v dobrém světle. Zejména rána na jeho pravou tyč jej donutila k bravurnímu zákroku. Fotbal je někdy opravdu překvapivý. V předešlém utkání ve Znojmě předvedli hráči lepší výkon než dnes a prohráli o tři branky. Dnes dali soupeři "rukavici", přičemž výkon nebyl zdaleka tak oslňujíci." řekl trenér Marek Zdráhal.     

HS U15 - H.Brod 3.9.2016HS U15 - H.Brod 3.9.2016
HS U15 - H.Brod 3.9.2016HS U15 - H.Brod 3.9.2016
HS U15 - H.Brod 3.9.2016HS U15 - H.Brod 3.9.2016

 

U14

Středa 31. 8. 2016 16:45

1.SC Znojmo FK - SK Kroměříž 5:0 (2:0)

Branky: 3. Pokorný Daniel, 23. Kohoutek Ota, 58. Vocílka Tomáš, 68. Špalek Jáchym, 48. Dvořák Milan

Rozhodčí: Vodák Vladan - Hanáková Gabriela, Horký Marek.   

Sestava: Výtiska - Němčík (36. Vojáček), Tepera, Večerka, Jiřík - Nohava - Dočkal, Dobrý, Linda, Lejsal (Válek) - Bíbr (Hrabal).
 
Dnes jsme narazili asi prozatím na nejlepšího soupeře. Hlavně v kondičních aspektech byli hráči Znojma výše. Převyšovali nás v rychlosti, tvrdosti a postupem času i vytrvalosti. V úvodu utkání jsme se soupeři celkem vyrovnali, ale bohužel hostující útoční hráči nedokázali podržet míč nebo se prosadit ve hře jeden na jednoho, i proto jsme se na útočné polovině téměř neobjevovali. Po standardní situaci soupeř otevřel skóre, tím se uklidnil a svou převahu postupně zvyšoval. Do přestávky jsme obdrželi ještě jeden gól, který také padl ze standardní situace. O přestávce jsme trochu pozměnili role jednotlivých hráčů. V úvodu jsme se párkrát objevili i na domácí polovině a Linda měl i jednu 100% šanci na snížení, ale neuspěl. Poté Znojmo drželo míč a hlavně přes křídelní prostory bylo nebezpečné. Jakmile odešli hráčům Hanácké síly, tak soupeř navyšoval rozdíl ve skóre. Jednou se trefil opět po standardní situaci a dvakrát po akcích přes křídlo, kde jsme rychlostně vůbec nestíhali. A tak konečný účet zápasu zní 5:0.
Trenér Mrázek k utkání řekl: "V úvodu jsme drželi míč a snažili se kombinovat, ale v 90% na vlastní polovině, protože útoční hráči neměli potřebnou rychlost, aby se v soubojích 1:1 prosadili. Jakmile jsme jednoho hráče soupeře přehráli, dokázal se vrátit a svou chybu napravit. Tento způsob boje byl pro nás velmi fyzicky náročný a postupně nám odcházely síly. Ve druhém poločase jsme už tolik míč nedrželi a síly nám odešly úplně. Přesto všechno opět výkon hodnotím jako zlepšující se a věřím, že nastolená cesta je ta správná. Vše se ukáže jakmile se hráči všech týmů biologicky srovnají. Aktuálně zaostáváme hlavně rychlostně a silově proti robustním soupeřům. Další zápas hostíme Havlíčkův Brod, ve kterém budeme očekávat první vítězství pro zvýšení sebevědomí."
 
Sobota 3. 9. 2016 11:45
SK HS Kroměříž - FC Havlíčkův Brod 1:3 (1:2)

Branky: 24. Linda Marek - 5. Prokop Jiří, 16. Prokop Jiří, 44. Nový Jakub

Rozhodčí: Mitáček Václav - Pospíšil Pavel, Rybka Ondřej.       

Sestava: Vytiska - Válek, Tepera. Večerka, Jiřík - Lejsal - Vojáček, Dobrý, Nohava, Dočkal - Linda
 
Jak všichni vidíte podle sestavy dnes vyvrcholila nezodpovědnost jednotlivých hráčů či rodičů vůči kolektivu ročníku 2003. S odřenýma ušima jsme dali dohromady jedenáctku pro odehrání tohoto zápasu. Přesto všichni šli na plac s tím, že tam nechají vše a pokusí se vyhrát. Úvod byl velmi slušný. Kombinovalo se, napadalo a občas jsme si vytvořili i střeleckou pozici. Bohužel tohle vše zhatila chyba v rozehrávce, která soupeři nabídla jednoduchý průnik a první gólovou radost 0:1. O několik minut později opět při rozehrávce před naším pokutovým územím chybujeme a další samostatný nájezd Havlíčkův Brod proměňuje 0:2. Chlapci se při osvěžovací pauze uklidnili a začali se pomalu vracet ke kombinaci z úvodu zápasu. Z tohoto tlaku vzešel další gól, kdy se Linda trefil hlavou 1:2. Druhý poločas začal tak jako ten první skončil a Kroměříž si vytvářela další šance, ale jak už jsme zvyklí potřebujeme jich minimálně deset k brankové radosti. Do otevřené obrany nás soupeř ještě jednou potrestal 1:3. Ke konci zápasu se zvyšovala frustrace a hráči si veškeré situace vzájemně vyčítali, což znamenalo pokles domácí aktivity a utkání se už dohrálo bez většího rozruchu před brankou Havlíčkova Brodu. A tak zní konečné skóre 1:3 ve prospěch hostů. Domácí celek stále čeká na první bod, který by jej motivačně nakopl.
 
Trenér Mrázek: "Moje frustrace vůči přístupu rodičů k fotbalu se stále stupňuje. Omluvy typu jedeme na chatu, můj syn kašle nebo babička má oslavu už mě nebaví. Dnešní výkon byl i tímto faktem ovlivněn, protože chybí konkurence a někteří hráči nemohou být za své jednání na hřišti správně potrestáni. Přesto se v zápase opět objevovala pěkná kombinace, bohužel díky malému pohybu se nevyvarujeme chyb a soupeři nás vždy potrestají na 100%. My naopak i ty největší šance neproměníme. Tohle vše bude chtít delší cestu a některé zlozvyky odstraní pouze konkurence v týmu a ta i posune výkonnost výše. Pokud se někteří hráči nevzpamatují a neukáží, že fotbal opravdu chtějí hrát, tak budeme muset přistoupit k doplnění kádru a konkurenci zvýšit uměle. Věřím, že to nebude potřeba a ze začátkem školního roku si to hráči i rodiče uvědomí a nastolíme tu správnou cestu."

 

U13

Sobota 3. 9. 2016 14:00

SK HS Kroměříž - FC FASTAV Zlín 2:14 (2:1)

Branky: 7. Krč Václav, 9. Krč Václav

Rozhodčí: Pospíšil Pavel.  

Sestava: Michalčík, Janál, Menšík, Žourek, Bláhová, Stavinoha, Dočkal, Krč, Hamala, Nedvěd, Soldán, Dobrý, Jarka, Klečka, Jeník

Trenéři: "Utkání bylo hodně specifické na kvalitu hry v různých časových úsecích. V prvních dvaceti minutách jsme byli lepším mužstvem a podařilo se nám dostat do dvoubrankového vedení. Pak nás soupeř na několik minut zatlačil a snížil stav utkání. V dalších šedesáti minutách byl lepší soupeř, který utkání otočil a dotáhl do vítězného konce. Nás může mrzet rozdílná kvalita hry, kdy dokážeme být lepším mužstvem a soupeře zatlačit na jeho polovinu hřiště a za dalších deset minut se nemůžeme dostat z vlastní poloviny hřiště a během několika minut inkasujeme několik zbytečných gólů, které pak hráče zbytečně utlumí. Mužstvo má určitě kvalitu a věříme, že kluci ji dokážou v dalších utkání využít.         "

 

U12

Sobota 3. 9. 2016 14:00

SK HS Kroměříž - FC FASTAV Zlín 0:16
Komentář trenéra P. Sukupa: "Hned od začátku zápasu soupeř hrál rychlou kombinační hru,které jsme nestíhali.S přibývajícím časem se hrálo téměř jenom na naši půlce. V tomto zápase jsme měli několik šancí,ale skvěle chytající Zlínský brankař vše chytil.Bohužel mi jsme měli smůlu v tom,že náš brankář propustil téměř všechny střely na bránu.Tento zápas nám ukázal velké nedostatky u některých hráčů. Proti takovým soupeřům není jednoduché hrát a jenom škoda,že se nám nepodařilo zužitkovat šance a dát alespoň několik gólů."