Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 30.8.-3.9.2017

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19 - STARŠÍ DOROST "A" Moravsko-Slezská Dorostenecká Liga (2.liga staršího dorostu)

Středa 30. 8. 2017 12:00

Rozhodčí: Dudek Matěj - Kotala Filip, Šafrán Martin.              

Sestava: Rotrekl - Augustin,Sedláček,Dvořák,Dočkal,Majkrič,Moravec,Pospíšil,Dostál,Fekar,Vasiljev. Střídal:Berčík, Mlčoch,Malošík,Liška.

"Poctivá obranná fáze a velmi disciplinovaný výkon byl dnes základem našeho zaslouženého vítězství.Musím pochválit celý tým" uvedl trenér Karel Heinz.

 

Neděle 3. 9. 2017 10:00

Rozhodčí: Hovorka Miroslav - Pospíšil Štěpán, Veselý Michal. 

Sestava: Rotrekl,Berčík,Dvořák,Sedláček,Dočkal,Majkrič,Dostál,Moravec,Pospíšil,Fekar, Vasiljev. Střídal: Mlčoch Erik
 
"Velkého favorita jsme trápili po celou dobu utkání a v prvním poločase jsme nastřelili Vasiljevem břevno a několik slibných příležitostí jsme nedotáhli dopřesnější koncovky.Ve druhém poločase měl soupeř územní převahu,ale kromě dvou šancí byl neškodný. V 70 minutě měl na kopačkách vedoucí branku v utkání Majkrič, ale jeho přízemní střelu vytěsnil brankář hostů na roh.Ovšem po zaváhání naší obrany v 80 minutě jsme dostali vítěznou branku utkání po krásné kombinační akci soupeře.Myslím si, že utkání bylo velmi kvalitní náročné na kondici a morální vlastnosti všech hráčů a doufám,že příští utkání se štěstí přikloní i na naši stranu." okomentoval zápas proti celku loňské celostátní první ligy trenér Karel Heinz.         

        

U17 - MLADŠÍ DOROST "A" Moravsko-Slezská Dorostenecká Liga (2.liga mladšího dorostu)

Středa 30. 8. 2017 14:15

Rozhodčí: Kotala Filip - Dudek Matěj, Šafrán Martin.                            

Sestava: Benedikt – Ševčík (69‘ Zavadil), Daněk, Kozubík, Otáhal – Košárek (78‘ Šubčík), Vyhlíd (41‘ Dušek), Vojáček, Pecina (69‘ Švajda), Oračko - Sigmund

Mladší dorostenci U17 nastoupili v kompletní sestavě proti posílené rezervě Opavy. Domácí Opava využila své hráče, kteří pravidelně nastupují v 1. dorostenecké lize U17. V úvodu utkání sice domácí drželi míč na svých kopačkách, ale jen na své polovině hřiště. Dobře organizovaná hra Hanáků dělala domácímu mužstvu velké problémy. Mladí fotbalisté z Hané pracovali jako jeden tým a po zisku míče se snažili kombinační hrou ohrozit soupeřovu branku. Ve 14‘ minutě utkání si na dlouhý míč za obranu naběhl Sigmund, který utekl domácí obraně a prostřelil domácího brankáře 0:1. V dalším průběhu prvního poločasu si hosté z Kroměříže vypracovali tři velmi dobré brankové příležitosti, které však nedokázali využít. Domácí se mohli prosadit z jediné brankové příležitosti prvního poločasu, ale centrovaný míč domácí hráč podběhl. Do druhého poločasu nastoupila Opava aktivně a hra se vyrovnala. Mezi 46‘ a 50‘ Hanáci udělali spoustu zbytečných chyb a domácímu mužstvu se podařilo utkání otočit na 2:1. Hanáci se nepoložili a vytvořili si výbornou příležitost, kterou jim zlikvidoval výborným zákrokem domácí brankář. V 66‘ minutě utkání si Hanáci vybrali další slabou chvilku, kdy ve vlastním pokutovém území neobsadili domácího hráče, který nekompromisní střelou poslal domácí do dvou brankového vedení. Ještě dvě minuty před koncem hosté prohrávali o dvě branky přesto se zaslouženého bodu dočkali za remízu 3:3. Nejprve si dlouhý míč od brankáře našel Oračko, který snížil v 79‘ minutě utkání na 3:2 a v poslední minutě utkání se po faulu domácích kopala penalta, kterou proměnil Sigmund.

Trenér Petr Bláha:"Dnes kluci odehráli dobré utkání především v prvním poločase. Je škoda, že kluci nevyužili připravené šance. Věděl jsem , že budeme muset zvládnou začátek druhého poločasu, ale to se nám nepodařilo. Udělali jsme na můj vkus hodně chyb a domácí mužstvo nakopli k lepšímu výkonu. Naštěstí se kluci nepoložili a svým morálním výkonem a bojovností utkání dotáhli k remíze. Musíme zlepšit řešení jednotlivých fotbalových situací a bude to dobré."

 

Neděle 3. 9. 2017 12:00

Rozhodčí: Pospíšil Štěpán - Hovorka Miroslav, Veselý Michal.          

            

U18 - STARŠÍ DOROST "B" Moravsko-Slezská Dorostenecká Divize (3.liga staršího dorostu)

Neděle 3. 9. 2017 14:00

Rozhodčí: Škrobák Lukáš - Ševčík Igor, Voříšek Jaroslav.       

     

U16 - MLADŠÍ DOROST "B" Moravsko-Slezská Dorostenecká Divize (3.liga mladšího dorostu)

Neděle 3. 9. 2017 16:00

Rozhodčí: Ševčík Igor - Škrobák Lukáš, Voříšek Jaroslav.           

 

U15 - STARŠÍ ŽÁCI Moravsko-Slezská Žákovská Divize U15 (2.liga starších žáků U15)

Sobota 2. 9. 2017 10:00

Rozhodčí: Kolář Jaroslav - Zapletal Jan, Voříšek Jaroslav.

         

U14 - STARŠÍ ŽÁCI Moravsko-Slezská Žákovská Divize U14 (2.liga starších žáků U14)

Sobota 2. 9. 2017 11:45   

Rozhodčí: Zapletal Jan - Kolář Jaroslav, Voříšek Jaroslav.   

 

U13 - MLADŠÍ ŽÁCI LIGA SpSM U13 JIH (1.liga mladších žáků)

Sobota 2. 9. 2017 14:00

Rozhodčí: Kolář Jaroslav.

 

U12 - MLADŠÍ ŽÁCI LIGA SpSM U12 JIH (1.liga mladších žáků)

Sobota 2. 9. 2017 14:00

Rozhodčí: Skyba Vlastimil.