Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 29-30.10.2016

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19

Pátek 28. 10. 2016 10:30   

Branky: 81. Lukášek Jakub - 6. Urubek Ondřej, 39. Cupák Michal (pen.), 45. Šťastný Daniel, 56. Beneš Jan (pen.), 58. Šťastný Daniel, 65. Zakopal Tomáš, 77. Chudoba Kamil, 79. Glozyga Martin, 87. Vasiljev Edvard, 90. Vasiljev Edvard

ČK: 39. Rozehnal

Rozhodčí: Zaoral Vít - Lazar Martin, Raus Milan

Sestava: Rotrekl - Beneš,Urubek, Glozyga, Dvočák, Navrátil, Knap, Třasoň, Cupák, Fojta, Šťastný. Střídali: Zakopal, Augustin, Vasiljev,Chudoba.

"Potvrdili jsme jasně roli favorita a utkání si užili od začátku do konce. Jsem rád, že jsme dali spoustu pěkných branek a ,že se o ně podělilo hodně hráčů." uvedl trenér Heinz Karel.       

 

U17

Neděle 30. 10. 2016 10:00

Branky: 22. Štěpják Adam (vl.) - 37. Fekar Hugo

Rozhodčí: Mayer Petr - Pátek David, Kopřiva Zbyněk.

Sestava: Polišenský – Liška, Vymětal, Pospíšil, Štěpják  – Mlčoch, Žiška, Janál, Storzer, Malošík – Fekar

Trenér Petr Bláha:"V začátku utkání byli kluci aktivnějším týmem, který chtěl hrát fotbal. Jenže ve 20‘ minutě jsme si z poloviny hřiště dali vlastní nešťastný gól, který nás trochu utlumil. Od tohoto okamžiku soupeř hru vyrovnal. Hra se odehrávala ve středu hřiště se spoustou osobních soubojů. Ve 35‘ minutě utkání se klukům povedla rychlá a přímočará kombinace, která vedla k vyrovnání utkání. Druhý poločas se klukům moc nepovedl. Domácí měli mírnou převahu, ale své dvě příležitosti nedokázali využít. Kluci si za druhý poločas vypracovali jednu slibnou příležitost, ale bez brankového efektu. Zápas tak skončil spravedlivou remízou. Kluky musím pochválit za bojovnost a nasazení."

 

U16

Neděle 30. 10. 2016 12:15

Branky: 15. Maděra Tomáš, 38. Šenkyřík Ladislav, 40. Šenkyřík Ladislav - 70. Lysák Radim

Rozhodčí: Pátek David - Mayer Petr, Kopřiva Zbyněk

 

U15

Neděle 30. 10. 2016 10:00

Branky: 48. Žďára Petr, 68. Dočkal Jakub - 6. Petrásek Kryštof, 15. Kříž Filip, 21. Skočovský Milan, 54. Skočovský Martin, 70. Paulík Patrik

Rozhodčí: Gasnárek Michal - Vlk Ondřej, Jiroušková Ema

 

U14

Neděle 30. 10. 2016 11:45

Branky: 7. Chytil Lukáš, 67. Schönwalder Erik - 51. Novák Marek (pen.), 62. Drahoš Ondřej (pen.)

Rozhodčí: Vlk Ondřej - Gasnárek Michal, Jiroušková Ema

Sestava: Výtiska - Jiřík, Schönwälder, Večerka, Lejsal (51. Válek) - Linda, Hendrych (47. Němčík), Nohava - Chytil (43. Dočkal), Tepera, Dobrý (58. Hrabal) nenastoupil: Vojáček (zranění stehenního svalu).

V dnešním utkání se střetly dva tým z opačných pólů tabulky a první vzájemné utkání skončilo jasnou výhrou tehdy domácí Sparty 4:0. Nicméně od úvodních minut se hrál zápas ve vysokém tempu a hlavně v prvních dvaceti minutách měli krapet navíc domácí Hanáci, kteří se díky vysokému a velmi fyzicky náročnému presinku dostávali do nebezpečných situací před pokutovým územím. Bohužel ne všechny dokázali využít, ale jedenkrát se přeci jen urodilo a to když Tepera s Dobrým donutili ke zpětné přihrávce, kterou vystihl Chytil a do prázdné branky nechyboval 1:0. Jenomže z domácí vysoké aktivity už více nebylo a postupně docházely síly. I proto se zápas vyrovnával, možná v posledních minutách prvního poločasu měli hráči hostů herně navrch. Naštěstí pro Kroměříž se netrefili do černého a radostněji do šaten odcházeli chlapci domácího celku. Trenér v poločas nabádal k vyšší aktivitě jako tomu bylo v úvodu a lépe hrát, když je tým v držení míče. Ale to se nestalo Sparta nastoupila s jasným cílem zápas otočit a zatlačila Kroměříž před vlastní pokutové území. Pokračování zápasu proto bylo ze strany Hanáků o bojovnosti a snaze výsledek zápasu udržet. To se nepodařilo, protože snaha byla tak enormní, že jsme dvakrát tahali za záchrannou brzdu až v pokutovém území, což znamenalo penalty. S oběma si hosté dokázali poradit a vývoj otočili na 1:2. To bylo impulzem pro trenéra s utkáním zkusit něco udělat a vysunul Schönwäldera z obrany na hrot a hned po dvou minutách se povedlo tomuto hráči zužitkovat chybu brankáře, když lobem vyrovnal na konečných 2:2. Tento výsledek by před utkáním nikdo netipoval, ale byl nejspíš podle vývoje na hřišti spravedlivý.

Hodnocení trenéra: "Hlavně v prvních 15 minutách jsme hráli téměř bezchybný fotbal. Jediné, co mě mrzí, je to, že takovou aktivitu nedokážeme prozatím využít ve větší brankové příležitosti. Počtem minut, které dokážeme hrát takto atraktivní a dynamický fotbal, se zlepšujeme, což jako trenér kvituji a potvrzují se slova, že poctivým tréninkem půjde mužstvo rychle nahoru hlavně výkonnostně. Druhým nedostatkem v zápase, krom většího množství 100% šancí, byla absence změny rytmu hry, kterým si dokážeme odpočinout v držení míče. Pokud jej máme na svých kopačkách měli bychom dokázat občas hru zrychlit, ale občas i uklidnit a postupným útokem ušetřit více sil. Tohle bude dalším úkolem, který postupně zařadíme do tréninkového procesu a na jaře snad dokážeme tempo měnit. Za dnešní výkon chci pochválit celý tým a snad dokážeme navázat v posledním zápase podzimu s Vyškovem"

 

U13

Sobota 29. 10. 2016 10:00

Branky: 4. Dočkal Matěj, 6. Dočkal Matěj, 8. Krč Václav, 23. Bláhová Klára, 53. Bláhová Klára, 64. Krč Václav, 84. Dočkal Matěj - 22. Dujka František, 27. Vogl Lukáš, 37. Ježek Daniel

Rozhodčí: Daněk Roman. 
         
Sestava: Michalčík, Janál, Menšík, Žourek, Bláhová, Dočkal, Stavinoha, Krč, Hamala, Nedvěd, Soldán, Dobrý, Klečka Trenéři:"V dnešním utkání měl každý hráč své dobré a špatné okamžiky. Stejným způsobem lze hodnotit vystoupení mužstva jako celku. Zahuštěná obrana soupeře dělala klukům a Kláře problémy. Některé herní situace kluci řešili moc složitě. Nevyužívali jsme kraje hřiště a hráli hodně individuálně. Zápas jsme výsledkově zvládli, ale s předvedenou hrou můžeme být spokojeni jen částečně."

 

U12

Sobota 29. 10. 2016 10:00

Branky: 26. Hajna Jakub - 19. Ošlejšek Michal, 34. Dobrovolný Lukáš, 37. Kaštyl Dominik, 38. Páleník Jakub, 51. Páleník Jakub, 52. Burget Michal, 63. Kaštyl Dominik, 89. Vronka Jakub

Rozhodčí: Voříšek Jaroslav