Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 25-26.3.2017

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19

Sobota 25. 3. 2017 10:00

Branky: 14. Čermák Filip, 48. Knos Martin, 69. Krejčíř Tomáš - 78. Mlčoch Erik

ČK: 49. Dvořák Adam (HS)

Rozhodčí: Drozdy Luboš - Vašík Michael, Suchar Zdeněk.          

Sestava: Rotrekl - Augustin (30. Pospíšil),Dvořák, Beneš, Vasiljev,Třasoň,Navrátil,Chudoba,Knap (89. Storzer),Fojta,Šťastný (73. Mlčoch).

"Druhé jarní utkání bylo pro nás výsledkově nepovedené a po zásluze jsme prohráli. Soupeř byl důraznější v osobních soubojích, měl více štěstí v herních mikrosituacích a bohužel někteří naši hráči nepodali ani zdaleka svůj standartní výkon.Poločas jsme prohráli 1:0, ale nás může mrzet neuznaná branka pro údajný ofsajd, ale také těšit neproměněné šance domácích.Do druhého polačasu jsme šli s odhodláním zápas otočit,ale místo toho jsme do 10 minut prohrávali 3:0 a hráli v destíti. Totálně v tomto utkání vybuchla stoperská dvojice,která byla vzhledem ke spoustě chybějících hráčů nově složena  a od 50 minuty jsme hráli v desíti za faul Dvořáka ,který jako poslední hráč fauloval a byl po právu vyloučen.Paradoxně až v této pro někoho bezvýchodné situaci jsme začali hrát dobře,obětavě a s velkým odhodláním a odměnou byla branka na 3:1 debutujícího Mlčocha z U17 a několik dalších příležitostí ,které jsme ovšem nevyužili. Za posledních 30 minut hry  jsem spokojený ,ale to bohužel k lepšímu výsledku nevedlo. Doufám ,že na příští utkání se dají kluci do pořádku a proti ambicioznímu Třinci podají opět svůj obvyklý kvaltiní výkon" referoval Karel Heinz trenér U19 a vedoucí trenér SCM.

 

U17

Neděle 26. 3. 2017 10:15

Branky: 44. Malošík Patrik, 57. Mlčoch Erik - 14. Kodeš Jan, 55. Veřmiřovský Lukáš

ČK: Plhák

Rozhodčí: Zaoral Vít - Dunda Roman, Zapletal Jan.

Sestava: Šebestík – Liška, Lysák, Štěpják, Sedlák (61‘ Vojáček) – Mlčoch, Košárek (41‘ Sedláček), Pospíšil, Storzer, Malošík (68‘ Vyhlíd) – Hrbas (41‘ Fekar)

Trenér Petr Bláha:"Do utkání jsme nevstoupili špatně, snažili jsme se kombinovat a hrát fotbal. Soupeř hrál jednoduché nakopávané míče, se kterými jsme neměli problém. V průběhu poločasu jsme však nezachytili jeden brejk, který jsme museli řešit rohový kopem. Z následného rohu jsme dostali gól a naše hra od tohoto okamžiku začala být nervózní. Ve zbytku poločasu se hra odehrávala ve středu hřiště s velkým množstvím osobních soubojů. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře. Byli aktivní, drželi míč a ve 44ˇminutě utkání jsme se dočkali vyrovnávacího gólu. Jenže za několik málo minut jsme opět inkasovali po pěkné individuální akci soupeře. Tento gól nás nepoložil, byli jsme dále aktivní a po rohovém kopu jsme srovnali na 2:2. V dalším průběhu utkání se nám nepodařilo využít několik velmi dobrých příležitostí a tak utkání skončilo remízou."

 

U16

Neděle 26. 3. 2017 12:15

Rozhodčí: Dunda Roman - Zaoral Vít, Zapletal Jan.          

       

U15

Sobota 25. 3. 2017 10:00

Branky: 22. Lukáš Marcel, 40. Dočkal Jakub, 59. Lukáš Marcel, 69. Lukáš Marcel

ČK: Zapletal (ZN)

Rozhodčí: Kadlec Václav - Holiš Filip, Gáfrik Robert

sestava: Schönwälder - Frýdl, Švajda, Daněk, Joura - Hanák, Fekar (58. Heinz) - Dočkal, Dušek, Pacina (55. Knap) - Lukáš
 
Celou zimní přípravu jsme se těšili na první jarní utkání, kluci do něj vstoupili velmi aktivně a zároveň zodpovědně. V úvodu to bylo hlavně o bojovnosti a osobních soubojích s urostlým soupeřem. Postupem času jsme byli my tím fotbalovějším týmem a po nádherných akcích šel Lukáš dvakrát sám na brankáře, ale bohužel neproměnil. Jednou, opět po hezké akci, se síť za zády domácího brankáře rozvlnila, ale praporek asistenta rozhodčího byl proti radosti hostů. SK HS nadále svědomitě bránila a plnila do puntíku taktické pokyny. Lukáš se dostal i do čtvrté šance, v té již nezaváhal a dostal Hanáky do vedení 0:1. Na chvíli chlapci z Kroměříže polevili a soupeř toho hned využil náporem. V tento moment nám rozhodčí odpustil pokutový kop, když Schönwälder při výběhu nezasáhl míč, ale jen soupeře. Oklepali jsme se a poločas dohráli v držení míče. Do druhé poloviny zápasu jsme šli s cílem pokračovat v aktivní hře a nikam neustupovat. Tento fakt se projevoval velkým počtem získaných míčů po presinkových situacích a mohli jsme vyrážet do rychlých protiútoků. Hlavní hrozbou pro soupeře byli hlavně Lukáš, Pecina a Dočkal, kteří si i nadále vytvářeli po krásných přihrávkách gólové šance. Jednu z nich využil Dočkal a zvýšil na 0:2. Postupně nám docházeli síly a už jsme nebyli schopni vytvářet takový tlak na míč a hra se více vyrovnávala. Přesto se ještě dvakrát dokázal prosadit svou silou a důrazem Lukáš a navýšil náskok až na konečných 0:4. konec utkání už jsme polevili a soupeř párkrát mohl ještě korigovat, ale nestalo se tak a odvážíme si velmi cennou výhru.
 
Hodnocení vedoucího trenéra SpSM Odnřeje Mrázka: "V zápase nejde hráčům moc věcí vytknout, až na pár výjimek, kdy jsme hlavně po vstřelených gólech vždy na pár chvil polevili v koncentraci a lacinými chybami darovali pár jednoduchých míčů soupeři. V tomto zápase byl tým U15 oproti podzimu jako vyměněný a chlapci si potvrdili, že tvrdá dřina v zimní přestávce přinesla ovoce a směr jejich výchovy je nastavený správným směrem. Teď už je to jen na nich, kam se posunou v dalších zápasech a jestli křivka bude mít i nadále stoupající tendenci."

 

U14

Sobota 25. 3. 2017 11:45

Branky: 2. Březina Martin, 10. Škopek Alexandr, 12. Pokorný Daniel, 25. Březina Martin, 31. Březina Martin, 32. Bartůněk Pavel, 34. Palatka Michal - 26. Bartoněk Tomáš

Rozhodčí: Holiš Filip - Kadlec Václav, Gáfrik Robert.

sestava: Vytiska - Němčík (36. Vojáček), Večerka, Schönwälder (Hrabal), Lejsal - Jiřík, Linda - Bíbr, Nohava, Dočkal (36. Tepera) - Chytil
 
Příprava na utkání byla opakem U15 a hned v úvodu jsme dvakrát hloupě inkasovali, což soupeře dostalo na koně a nás do výrazného útlumu. Postupně jsme se z této situace začali oklepávat, ale to už bylo 4:0. V tento moment se hra vyrovnala a dokázali jsme i snížit na 1:4. Bohužel v posledních 3 minutách poločasu jsme zase nesplnili některé taktické pokyny a soupeř navýšil výsledek až na 7:1. V poločase přišla v kabině bouřka a hodně věcí jsme si vysvětlili. Domácí Znojmo asi prostřídalo a trochu polevilo. Kdo přišel až na druhý poločas, ten se musel divit. Hra byla najednou vyrovnaná a akce se přelévali z jedné strany na druhou. Postupně hostujícímu celku docházeli síly, ale probral se i brankář Vytiska, který udržel ve druhé půlce čisté konto. Zápas dnes skončil výsledkem 7:1, o kterém rozhodl hlavně úvod a konec prvního poločasu.
 
 
Hodnocení vedoucího trenéra SpSM Odnřeje Mrázka: "Na tento zápas jsme se hlavně v hlavě špatně nachystali. Vstup do zápasu byl tristní a rychle jsme prohrávali 4:0. Konec poločasu byl podobný a znamenalo to 7 branek v naší síti. V porovnání s předešlými zápasy v sezóně s tímto soupeřem jsme byli v tomto utkání asi nejvyrovnanějším partnerem a dovolili si i více kombinovat, přesto výsledek je ten nejhorší. Budu opakovat to co v šatně, nejde nám o výsledek, ale o předvedenou hru a kvituji, že tohle vše dokázali hráči hodit v poločase za hlavu a ve druhé půlce hráli to co jsme si říkali celou zimu. Biologický věk obou týmů je rozdílný a až se vyrovná, tak bude konfrontace velmi zajímavá. I zde si myslím, že máme směr dobře nastavený a uvidíme, jestli za rok v U15 bude progras podobný jako u ročníku 2002."

 

U13

Sobota 25. 3. 2017 15:00

Branky: 9. Slouk Matěj, 24. Slončík Tom, 30. Krystek Jan, 36. Vrla Martin, 59. Polášek Šimon, 60. Krystek Jan, 63. Slouk Matěj, 69. Slončík Tom, 80. Slončík Tom, 83. Slouk Matěj, 86. Hlavňovský Jakub - 46. Dočkal Matěj, 67. Janál Martin

Rozhodčí: Kostelník Tomáš.

Komentář trenérů: " Pro nás to bylo dnes hodně smolné utkání a výsledek neodpovídá předvedené hře. V utkání jsme byli fotbalovějším mužstvem, které hrálo fotbal založený na individuální, ale také týmové hře. Bohužel jsme byli málo důrazní a ve snaze hrát fotbal jsme udělali hodně individuálních chyb, které soupeř trestal. Může nás těšit způsob prezentace hry, ale z chyb se musíme pro další utkání poučit."

 

U12

Sobota 25. 3. 2017 15:00

Branky: 16. Frolek Martin, 60. Frolek Martin, 26. Antolák Adam, 75. Antolák Adam, 62. Petruta Stanislav, 63. Petruta Stanislav, 84. Petruta Stanislav, 42. Škoda Filip, 65. Navrátil Filip, 68. Červinka Jadyn, 71. Michalík Milan - 39. Svozil Matyáš, 43. Pochylý Lukáš, 45. Pochylý Lukáš

Rozhodčí: Daněk Roman.