Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 24-28.8.2016

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

U19

Sobota 27. 8. 2016 10:30

Branky: 8. Latocha Jan, 25. Stříž Marcel, 52. Štefánik Denis - 35. Šťastný Daniel, 43. Cupák Michal, 70. Knap Dominik

Rozhodčí: Vrťo Peter - Trojan Roman, Dudek Matěj.

Sestava: Svoboda - Třasoň,Glozyga,Urubek,Beneš,Cupák ,Zavadil,Navrátil,Chudoba,Knap,Šťastný. Střídali: Zakopal,Augustýn,Dočkal,Dvořák.
 
"Kvalitní a těžké utkání. Absolutně jsem nebyl spokojen s přístupem hráčů v úvodu utkání a velmi jsem musel v kabině vyčinit těm,kteří by měli být tahouny a vůdci týmu.Po špatném začátku,kdy jsme prohrávali během 15 minut 2:0 to bylo na ručník,ale naštěstí se zlepšil pohyb ,důraz a kombinace a postupně jsme převzali iniciativu v utkání a tím jsme do poločasu dokázali srovnat na 2:2.Do druhého poločasu jsem chtěli udržet nastavenou laťku a dobrou kombinací a pohybem dostat soupeře pod tlak...to se nám povedlo jen částečně a proto jsme se rozešli s kvalitním soupeřem nerozhodně 3:3." zaznělo od trenéra K. Heinze.
 

U17

Neděle 28. 8. 2016 10:15   

Branky: 9. Jež Daniel, 12. Novotný Petr, 76. Latocha Jan, 79. Latocha Jan

Rozhodčí: Pospíšil Pavel - Dunda Roman, Novák Radek.

Sestava: Polišenský – Liška, Pospíšil, Sedlák, Štěpják,  – Oračko (41‘ Košárek), Mlčoch, Janál, Malošík - Fekar, Horčička (21‘ Sigmund) (52‘ Vojáček)

Trenér Petr Bláha: "Utkání jsme chtěli zvládnout a udělat radost nejen sobě, divákům, ale i nemocným spoluhráčům, bez kterých jsme se museli obejít. Bohužel jsme zápas totálně nezvládli a absence nemocných byla na projevu hry znatelná. Navíc jsme dostali z kraje utkání dva slepené góly po individuálních chybách hráčů, které nás hodně utlumili. Nevyužívali jsme kraje hřiště a nesmyslně jsme tahali míč středem, kde jsme zbytečně ztráceli spoustu míčů. Dnes nám chyběla jednoznačně disciplína, koncentrace a poctivost z předešlých utkání. Z výkonu některých hráčů jsem zklamaný. Budeme muset udělat nějaké změny, které snad mužstvo zase „nakopnou“ k lepším výkonům."

U16

Neděle 28. 8. 2016 12:15

Branky: 4. Sigmund Jiří - 56. Jalovičor Ondřej

Rozhodčí: Dunda Roman - Pospíšil Pavel, Novák Radek.

Sestava : Benedikt, Otáhal, Lysák (Zaoral), Vyhlíd, Košárek (Šupčík), Oračko, Vojáček, Zavadil (Ševeček), Švajda (Mikulášek), Sedláček, Sigmund (Pecina) - Trampota

"Do zápasu jsme vstupovali bez dvou hráčů základní sestavy, hned z kraje pro nevolnost musel střídat Radim Lysák, což je náš základní kámen defenzivy,  navíc tři hráči měli v nohách již poločas za U17, ale i tak jsme podali solidní výkon. Hned z kraje se nám podařilo soupeře zatlačit což ve 4minutě vyústilo v první gól, kdy se na malém vápně nejlépe zorientoval Jirka Sigmund a pohotově s přehledem zavěsil. V dalším průběhu první půle jsme měli zápase ve svých rukou a kontrolovali jeho průběh. Do druhé půle jsem opět vkročili velmi ofenzivě, bohužel jsme nevyužili snad pěti gólových šancí v rychlém sletu. Po té hosté vyrovnali hru a po sólové akci rychlostně výborně vybaveného útočníka Třince Ondry Jalovičora jsme obdrželi srovnávající branku. Po té se zápas odehrával soubojově většinou kolem středu hřiště s několika šancemi na obou stranách. Na naší především Sedláčkovo břevno z 20 metrů nebo scházející půl metr na doklepnutí do prázdné branky Erika Oračka pár vteřin před koncem zápasu. Bod bereme a už se soustředíme na další zápas na půdě HFK Olomouc." konstatoval trenér Jiří Buksa.

 

U15

Středa 24. 8. 2016 15:00

SK Líšeň - SK HS Kroměříž 3:0 (2:0)

Branky: 4. Schulz Matěj, 26. Chládek Filip, 58. Chládek Filip

Rozhodčí: Galář Jakub - Julínek Jiří, Polonec Milan.          

Sestava: Kolář - Joura, Topič, Pospíšil, Zavadil (41. Knap) - Frýdl (26. Hanák) - Poljakov (51. Cimra), Fekar (36. Polák), Dočkal, Pecina (57. Ivánek) - Lukáš.
 
Komentář trenéra M. Zdráhala: "Na středeční utkání v Líšni se tým U-15 připravoval tak, aby získal první podzimní body. Již samotné rozcvičení probíhalo v takovém tempu, aby hráči opanovali začátek utkání, což se nám v předešlých mstrovských utkáních nedařilo. A do začátku utkání naši chlapci vstoupili opravdu aktivně a vytvořili si mírnou převahu. Po deseti minutách naše aktivita opadla a otěže utkání převzali domácí hráči. Šikovně kombinovali a jejich pohyb bez míče činil našim hráčům problémy. Po úvodní domácí brance propadli naši chlapci nervozitě a to se na jejich hře projevovalo. Navíc jsme byli nuceni střídat vinou zranění a to nám klidu nepřineslo. Projevila se také neúčast dvou hráčů základní sestavy, kteří v té době hráli na Kouba Cupu. Dvoubrankové poločasové vedení
domácích bylo logickým vyústěním dění na hřišti. Po přeskupení sestavy a domluvě v kabině nastoupili naši kluci do druhého poločasu aktivně, rozhodnutí výsledek utkání zvrátit. Prvních dvacet minut druhého poločasu bylo nejlepší pasáží celého utkání. Oba týmy se předháněly v útočení a předváděly kvalitní žákovskou kopanou. Tato pasáž byla zakončena třetí brankou domácích, po které upadli hanáci do mizérie z prvního poločasu. Bohužel nás v začátku podzimní sezóny provází herní nejistota, která má počátek v hlavách hráčů. Jen kvalitním, poctivým trénováním a 100% docházkou na tréninky  může tato nejistota přestat na kluky působit."
 

U14

Středa 24. 8. 2016 16:45
SK Líšeň - SK HS Kroměříž 3:0 (0:0)

Branky: 55. Přikryl Filip, 62. Šebela Vojtěch, 65. Holomek Jan

Rozhodčí: Julínek Jiří - Galář Jakub, Polonec Milan.          

Sestava: Schönwalder - Jány (47. Hrabal), Večerka, Válek (47. Výtiska), Jiřík - Hendrych - Vojáček (36. Nohava), Linda, Dobrý, Dočkal (43. Bíbr) - Chytil (43. Stavjaníková).
 
K zápasu jsme cestovali s vidinou prvního zisku bodů a napravení reputace z předchozích kol. I kluci takto k utkání přistoupili a od úvodu byli kombinačně lepším týmem. Vyhrávali jsme mini souboje ve středu hřiště, což byla voda na náš mlýn. První náznaky šancí Vojáčka nebo Chytila zastavil hvizd rozhodčího pro ofsajd nebo faul. Nicméně k největší šanci prvního poločasu se dostal Dobrý, který krásnou utaženou střelou ze třiceti metrů orazítkoval břevno branky a Linda následnou dorážku sám na malém vápně uspěchal, protože místo zpracování volil méně razantní hlavičku. A proto i díky dobře hrající defenzivě jsme odcházeli do šaten za bezbrankového stavu. V kabinách jsme si některé věci vysvětlili a šli do zápasu s cílem urvat jej na stranu Kroměříže. Úvod byl opět ve znamení našeho tlaku a držení míče. Po pravé straně se probil Nohava, který naservíroval na zlatém podnose míč Lindovi a ten z malého vápna opět nechal vyniknout brankáře domácích. A to nebyl brankovým příležitostem Hanáků konec. Chvíli na to převzala míč Stavjaníková a krásnou kolmou přihrávkou vybídla Dobrého k samostatnému nájezdu. Ten však svou kličku brankáři nedotáhl a opět jej udělal slavným. Ve 47. minutě přišlo dvojí střídaní do obranných řad, což se v dospělém fotbale dělá jen zřídka, ale naším cílem je hlavně výchova hráčů. Celkem pět střídání za deset minut udělalo své, protože střídající hráči již nebyli tak aktivní jako ti unavení. A najednou soupeř od 50. minuty převzal iniciativu. V 54. minutě po dlouhém pasu za obranu nestíhal, dnes dobře hrající Večerka, hráče Líšně, který svůj samostatný nájezd proměnil 1:0. Po obdrženém gólu se psychika hráčů zhroutila jako domeček z karet. Najednou nekombinovali a uchylovali se k samostatným akcím nebo jednoduchým nákopům, což není náš způsob hry. Navíc po vystřídaní všech hráčů se v 60. minutě zranil Jiřík a utkání jsme dohrávali v devíti hráčích v poli. Díky tomu všemu se soupeř ještě dvakrát během 62. až 64. minuty radoval a navýšil vedení na konečných 3:0. My už se dostali jen k pár střelám z dálky, ale to bylo na zvrat málo a tak jsme se opět pakovali bez bodu, ale dnes se vztyčenou hlavou.
Trenér Mrázek k zápasu: "Dnes jsme podali podobně dobrý výkon jako v prvním poločase s Hodonínem. Kvituji, že tento výkon jsme udrželi už téměř šedesát minut. Dnes jsme zklamán z nástupu náhradníku do utkání. Lavička podle jmen byla velmi nabitá a všichni přihlížející si mysleli, že po vystřídání dokážeme utkání zvládnout za tři body, jenomže opak byl pravdou. Hlavně křídelní střídající hráči byli pro mne dnes zklamáním. Věřím, že si teď kluci přes víkend odpočinou a se začátkem školního roku přijde ta správná konkurence, která nám umožní další výkonnostní růst a s tím i zisk nějakých vítězství."
 

U13

Čtvrtek 25. 8. 2016 17:00
SK Líšeň - SK HS Kroměříž 5:14 (0:0)

Branky: 42. Frecer Josef, 56. Hoda Vít, 58. Frecer Josef, 59. Hoda Vít, 90. Zavadil David - 7. Bláhová Klára, 8. Dočkal Matěj, 10. Dočkal Matěj, 16. Krč Václav, 20. Žourek Patrik, 26. Žourek Patrik, 37. Dočkal Matěj, 46. Dočkal Matěj, 49. Dočkal Matěj, 71. Krč Václav, 74. Krč Václav, 77. Janál Martin, 82. Žourek Patrik, 90. Janál Martin

Rozhodčí: Procházka David

Sestava: Michalčík - Hamala, Menšík - Žourek, Bláhová, Janál, Stavinoha, - Krč, Dočkal, Dobrý, Klečka, Jarka.

Komentář trenérů: "V prvních 30 minutách jsme byli lepším mužstvem. Hráli jsme přímočaře a hlavně kolektivně. V dalších 30 minutách se kluci chtěli více prosazovat individuálně a týmová hra se zhoršila. Dostali jsme zbytečně čtyři góly, které kluky utlumili.  V posledních 30. minutách se hra mírně zlepšila a soupeře jsme přehráli."

 

Neděle 28. 8. 2016 10:00

FC Sparta Brno - SK HS Kroměříž 3:9 (0:5)

Branky: 50. Severa Robert (pen.), 57. Morávek Jiří, 70. Čilingaryan Gor Kareni - 3. Menšík Lukáš, 6. Stavinoha Marek, 16. Menšík Lukáš, 18. Dočkal Matěj, 22. Dočkal Matěj, 59. Hamala Tomáš, 62. Janál Martin, 80. Soldán David, 90. Žourek Patrik

Rozhodčí: Martinec Michal.          

Sestava: Michalčík - Janál, Menšík, Žourek, Bláhová, Stavinoha, Dočkal, Krč, Hamala, Soldán, Dobrý, Jarka

Komentář trenérů:"Dnes kluci a Klára předvedli výborný výkon hlavně v prvních třiceti minutách utkání, kdy soupeře jednoznačně přehráli a nepustili ho za polovinu hřiště. Po posledním utkání jsme kluky nabádali, aby se více soustředili na správný výběr a řešení jednotlivých fotbalových situací. V utkání se klukům dařilo správně vyhodnocovat herní situace, což byl klíč k úspěchu. Kluky a Kláru za dnešní výkon musíme pochválit."

 

U12

Čtvrtek 25. 8. 2016 17:00   

SK Líšeň - SK Kroměříž 5:2 (0:0)

Rozhodčí: Polonec Milan.

 

Neděle 28. 8. 2016 10:00

FC Sparta Brno - SK HS Kroměříž 10:8 (7:4)

Rozhodčí: Dohnal Jan.

Trenér P. Sukup: "Zápas byl od prvních minut vyrovnaný,ale postupem času nám docházeli síly.Sparta Brno měla výhodu v počtu střídajicích,protože točila celé sedmičky.I tak jsme dokázali rychlými protiútoky mnohokrát ohrozit branku soupeře,ale jenom část se nám podařilo proměnit.Kluky musím pochválit,že i přes situační faktory dokázali držet vyrovnanou hru proti soupeřovi."