Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 24 -25.3.2018

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19 - STARŠÍ DOROST "A" Moravsko-Slezská Dorostenecká Liga (2.liga staršího dorostu)

Neděle 25. 3. 2018 10:30

Rozhodčí: Rosický Jakub - Ježek Michal, Půček Martin.

Sestava: Stratil,Dočkal,Dvořák,Sedláček,Šťepjak,Majkrič,Moravec,Berčík,Dostál,Fekar,Vasiljev. Náhradníci: Benedikt,Malošík,Augustin,Navrátil.
 
"Celý první poločas jsme odehráli tak jak jsme chtěli a soupeře pustili do minima šancí. Naše největší šance byla ve 30 minutě po střele Vasiljeva,která orazítkovala spojnici břevna a tyčky.Soupeř měl sice územní převahu , ale tři soupeřovi a dvě naše šance svědčili o vyrovnaném prvním poločase. Bohužel do druhé půle jsme nevstoupili vůbec dobře a než jsme se rozkoukali, tak jsme prohrávali 1:0 a během dalších 12 minut soupeř rozhodl utkání 3-mi brankami . Bohužel jsme se až do konce utkání na nic nevzmohly a zaslouženě druhý poločas prohráli 4:0." uvedl k utkání vedoucí trenér SCM Karel Heinz. 
  

U17 - MLADŠÍ DOROST "A" Moravsko-Slezská Dorostenecká Liga (2.liga mladšího dorostu)

Neděle 25. 3. 2018 12:45

Rozhodčí: Ježek Michal - Rosický Jakub, Půček Martin.

Trenér Petr Bláha: "Po přípravném utkání, které jsme odehráli v týdnu se Slováckem jsem doufal, že z Brna může odvést nějaké body. Jenže již od prvních minut jsme nechali soupeře hrát. Byli jsme pozdě v osobních soubojích a chyběl nám pohyb. Soupeř nás dostal pod tlak a kluci začali dělat chyby. Před poločasem kluci na soupeře zatlačili a podařilo se nám korigovat stav utkání na 6:3. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře přidali jsme čtvrtý gól a dostali se do hry.  Zlepšeným výkonem jsme vyrovnali hru a měli další šance. Jenže před koncem utkání jsme udělali dvě individuální chyby, za které nás soupeř potrestal. Konečný výsledek 8:4 odpovídá průběhu utkání."

                                       

U18 - STARŠÍ DOROST "B" Moravsko-Slezská Dorostenecká Divize (3.liga staršího dorostu)

Sobota 24. 3. 2018 10:15

Rozhodčí: Lysák Václav - Filgas Jan, Skalický Libor.      

Sestava: Mikulášek,Liška,Vymazal,Ševčík,Oračko,Malošík,Vojáček,Storzer,Augustin,Sigmund,Dostál. Náhradníci: Šebestík,Košárek,Navrátil,Fekar,Lysák.
"Nepovedené utkání po všech směrech a podprůměrný výkon všech hráčů, kteří se nedokázali přizpůsobit velikosti hřiště, které mělo minimální možné rozměry.Soupeř dokázal využít všech svých šancí a zaslouženě vyhrál." okomentoval utkání vedoucí trenér SCM Karel Heinz. 

                  

U16 - MLADŠÍ DOROST "B" Moravsko-Slezská Dorostenecká Divize (3.liga mladšího dorostu)

Sobota 24. 3. 2018 12:30

Rozhodčí: Filgas Jan - Lysák Václav, Skalický Libor.

Sestava: Dvouletý-Joura,Švajda(C),Pospíšil,Ševeček-Fekar,Zavadil D.-Dočkal,Heinz,Dušek-Pecina. Střídali:Cimra,Poljakov,Opluštil,Ždára
 
Do prvního jarního mistrovského utkání jsme vstoupili vítězně. V prvním poločase jsme si vypracovali několik slibných šancí, v bráně však skončila jen jediná a to akce zakončená Pecinou. Po změně stran jsme přidali další dvě trefy a zápas po většinu času kontrolovali. Soupeř pak jen v závěru korigoval na 1:3. Po dobrém výkonu jsme si zaslouženě odvezli 3 body.

 

U15 - STARŠÍ ŽÁCI Moravsko-Slezská Žákovská Divize U15 (2.liga starších žáků U15)

Sobota 24. 3. 2018 10:00

Rozhodčí: Kolář Jaroslav - Kučera Josef, Adler Martin.           

       

U14 - STARŠÍ ŽÁCI Moravsko-Slezská Žákovská Divize U14 (2.liga starších žáků U14)

Sobota 24. 3. 2018 11:45

Rozhodčí: Kučera Josef - Kolář Jaroslav, Adler Martin.

Trenér Petr Bláha: "Do Vyškova jsme jeli pro tři body. I když soupeř nastoupil se čtveřicí hráčů ročníku 2003, kteří byli urostlí, podařilo se nám hru dostat pod kontrolu od prvních minutu. Kluci dobře kombinovali, neztráceli míče a v soubojích 1:1 byli dominantní. O našem vysokém vítězství se rozhodlo již v prvním poločase. Kluky s Klárkou musíme za předvedený výkon pochválit."

  

U13 - MLADŠÍ ŽÁCI LIGA SpSM U13 JIH (1.liga mladších žáků)

Utkání v Brně proti SK Líšeň odloženo na 18.4.2018

 

U12 - MLADŠÍ ŽÁCI LIGA SpSM U12 JIH (1.liga mladších žáků)

Utkání v Brně proti SK Líšeň odloženo na 18.4.2018