Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 21-23.4.2017

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19

Pátek 21. 4. 2017 16:00   

Rozhodčí: Grečmal Michal - Pospíšil Michal, Frais Jakub.          

Sestava: Rotrekl, Beneš,Urubek,Glozyga,Dvořák,Chudoba,Knap,Cupák,Šmerda,Zakopal,Šťastný. Střídali: Navrátil,Vasiljev,Malošík.

"Pokud mají hráči Přerova svůj den, jsou velmi nebezpeční a kvalitní, ovšem my jsme se jim trefili do slabé chvilky a během 30-ti minut jsme rozhodli toto utkání. Bohužel druhý poločas jsme odehráli velmi špatně a nesoustředěně a místo abychom se fotbalem bavili jsme se dostali do herní nepohody a předvedli jsme spousty nepřesností...,ale jak říká přísloví " Nikdo není dokonalý ". uzavřel krátké hodnocení trenér Karel Heinz.  

 

U17

Sobota 22. 4. 2017 10:15

Rozhodčí: Buček Vítězslav - Zicháček Martin, Polaštík Josef. 

Sestava: Šebestík – Liška, Lysák, Štěpják, Košárek – Mlčoch, Janál (59‘ Vyhlíd), Pospíšil, Storzer (63‘ Hrbas), Malošík – Fekar.

Trenér Petr Bláha:"Hodně těžko se mi hodnotí další utkání, ve kterém jsme fotbalově podali lepší výkon než soupeř, ale na vítězství a tři body to zase nestačilo. Bohužel nás velmi často potká smůla a štěstí se nám hodně vzdaluje. V první poločase jsme byli lepším mužstvem, které hrálo přesně dle toho, co jsme si řekli před utkáním. Měli jsme dvě 100% příležitosti, které jsme nedokázali využít. Ještě začátek druhého poločasu vypadal velmi dobře, jenže v 53‘ jsme udělali hrubou individuální chybu, kterou využili hosté. Pak jsme měli výhodu pokutového kopu, který jsme neproměnili a od tohoto okamžiku jsme přestali hrát organizovaně a soupeř nás potrestal. Naše výsledky neodpovídají předvedeným výkonům, přesto věřím, že zase budeme mít trochu více štěstí a za své výkony budeme brát také body."

    

U16

Sobota 22. 4. 2017 12:15

Rozhodčí: Zicháček Martin - Buček Vítězslav, Polaštík Josef.

 

U15

Neděle 23. 4. 2017 10:00

Rozhodčí: Páral Roman - Zapletal Jan, Veselý Michal.

sestava: Kolář - Frýdl (62. Knap), Švajda, Daněk, Joura - Hanák (57. Poljakov), Topič (45. Fekar) - Pecina, Heinz, Dočkal (50. Žďára) - Lukáš (36. Pospíšil). Připraveni: Dvouletý. Trenéři: Mrázek, Joura
 
Do utkání jsme vstoupil rozvážně a soupeři jsme hned nabídli dvě velmi slušné šance. Postupně se hra přesouvala na druhou polovinu hřiště a dovolím si říct, že jsme měli navrch. Postupně se do brankových šancí dostali Lukáš a Pecina. Bohužel zakončení dnes bylo tristní záležitostí. I soupeř chtěl kombinovat a ke konci poločasu už domácí celek nestíhal napadat jako v úvodu, proto se hráči Líšně dostali po krásné akci do rychlého protiútoku, který zakončil střelou na zadní tyč 0:1. Do konce poločasu už se pak nic nestalo a tak hosté šli do kabin jako šťastnější tým. Do druhé poloviny zápasu nastoupili opět oba týmy aktivně. Hráči Líšně dokázali svůj náskok ihned navýšit, když chyboval v postavení brankář Kolář a poloodkrytou branku hosté trefili 0:2. Ani tento výsledek domácí nezlomil. Postupně se zase dostávali do kombinace a vytvářeli si šance. Mezi střelce se mohl zapsat Žďára, Pospíšil nebo Heinz. Tohle se povedlo jen Pecinovi, který protlačil míč do branky a snížil na 1:2. Pro domácí je škodou, že další příležitosti zůstali neproměněny. Hosté z rychlých protiútoků také neskórovali a tak zápas skončil porážkou 1:2. Možná se mnou diváci nebudou souhlasit, ale byl to remízový zápas, ve kterém Hanáci nebyli horším týmem.
Hodnocení trenéra Mgr. Ondřeje Mrázka: "Opět hráči ročníku 2002 potvrdili stoupající výkonnost. Bohužel se fotbal hraje na góly a těch jsme dali méně než soupeř. Přesto kvituji množství brankových příležitostí, které jsme si dokázali vytvořit proti takto těžkému soupeři, jenž dokázal v přípravě porazit i Slovácko. A přesně takové zápasy hráče zase posouvají kupředu, nikoliv utkání, kdy vyhrajeme o 6 branek. Věřím, že v Hodoníně dokážeme vzestup potvrdit i výsledkově, kluci by si to už zasloužili."
 
 

U14

Neděle 23. 4. 2017 11:45

Rozhodčí: Zapletal Jan - Páral Roman, Veselý Michal.

 

U13

Sobota 22. 4. 2017 10:00

Rozhodčí: Masopust Václav.

Komentář trenérů:"V dnešním utkání kluci s Klárou soupeře fotbalově přehráli a zaslouženě vyhráli. Většinu utkání jsme hráli do „zahuštěné“ obrany, do které jsme se z prvopočátku těžko dostávali. Odstupem času se kluci s tímto problém vypořádali. Soupeře více vylákali do velkého hřiště a rychlou kombinační hrou utkání proměnili několik z mnoha šancí. Hráče musíme za dnešní výkon pochválit."

    

U12

Sobota 22. 4. 2017 10:00

Rozhodčí: Dlouhý Lukáš.