Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 18-22.4.2018

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19 - STARŠÍ DOROST "A" Moravsko-Slezská Dorostenecká Liga (2.liga staršího dorostu)

Středa 18. 4. 2018 14:15

Rozhodčí: Bernatík Tomáš - Zapletal Jan, Bršlica Pavel.  

Sestava: Stratil - Dočkal,Augustin,Ševčík,Sedláček,Vyhlíd,Majkrič,Berčík,Navrátil,Fekar,Vasiljev. Střídal: Dostál,Moravec,Storzer,Malošík

Komentář trenéra Karla Heinze:"Do utkání jsme vstoupili velmi špatně a po dvou chybách v obraně jsme již ve 20 minutě prohrávali 0:2. Ke konci poločasu se naše hra zlepšila, ale z několika slibných příležitostí jsme nedokázali vstřelit branku. Do druhé půle vstoupil úplně jiný tým, který na 20 minut zamkl Zlín na jejich půlce a mohl úplně vklidu po několika velmi dobrých akcích otočit skore utkání. Bohužel nám nebylo souzeno vsítit kontaktní branku a po ojedinělé brejkové situaci hosté zvýšili na 3:0 a od té doby se náš odpor zlomil a my nakonec utrpěli debakl 0:6."        

 

Sobota 21. 4. 2018 10:15

Rozhodčí: Broskevič Michal - Švec Marek, Čuba Daniel.

Sestava: Stratil,Augustin,Sedláček,Dvořák,Štěpjak,Majkrič,Vyhlíd,Moravec,Dostál,Vasiljev. Střídal: Navrátil,Fekar,Dočkal
 
Komentář trenéra Karla Heinze:"Po debaklu se Zlínem, jsem byl velmi zvědav, jak se kluci poperou s těžkou situací, proti velmi dobrému soupeři na jeho půdě. Naštěstí přistoupili k utkání velmi zodpovědně a po ubráněném poločasu, kdy měl soupeř navrch, jsme se po přestávce zvedli a vysunutým pressinkem a kvalitním přechodem do útoku soupeře zaskočili a nakonec i vyhráli po brankách Vasiljeva z penalty a Navrátila."

 

U17 - MLADŠÍ DOROST "A" Moravsko-Slezská Dorostenecká Liga (2.liga mladšího dorostu)

Středa 18. 4. 2018 12:00

Rozhodčí: Zapletal Jan - Bernatík Tomáš, Bršlica Pavel.          

 

Sobota 21. 4. 2018 12:30

Rozhodčí: Švec Marek - Broskevič Michal, Čuba Daniel.

Sestava: Mikulášek,Šupčík,Kozubík,Švajda,Otáhal,Pecina,Janál,Vojáček,Pospíšilík,Dušek,Košárek. Střídal: Ševeček,Zavadil,Trampota,Vyhlíd.
 
"Velmi pěkné kombinační utkání dvou mládežnických celků. Za Kroměříž skoroval po rohu Kozubík ve druhém poločase" okomentoval utkání vedoucí trenér SCM Karel Heinz."

                                     

U18 - STARŠÍ DOROST "B" Moravsko-Slezská Dorostenecká Divize (3.liga staršího dorostu)

Sobota 21. 4. 2018 10:00

Rozhodčí: Běhal Radek - Pytlíček Dušan, Rybnikář Antonín.

Sestava: Rotrekl - Liška, Ševčík, Vymazal, Sedlák - Pospíšil, Mlčoch - Malošík, Storzer, Oračko - Sigmund. Připraveni: Křek, Joura, Dočkal
 
"V zápase rozhodla hlavně fyzická připravenost a odolnost. Naše hra postrádala důraz a technická vyspělost na rychlého a odolného soupeře nestačila. Kombinace končila na tvrdých zákrocích soupeře na hranici pravidel. Bohužel postupně odcházela i psychická kondice a hráči nebyli ochotni se v zápase se soupeřem rovnat. Postupně mu odevzdávali velké množství míčů a dávali velký prostor na hřišti. Tomu všemu odpovídá spravedlivý výsledek. Věřím, že se hráči z takového způsobu hry rychle ponaučí, jinak by nemohli v mužské soutěži být platnými hráči." uvedl na zápase přítomný vedoucí trenér SpSM Ondřej Mrázek.

                  

U16 - MLADŠÍ DOROST "B" Moravsko-Slezská Dorostenecká Divize (3.liga mladšího dorostu)

Sobota 21. 4. 2018 12:15

Rozhodčí: Pytlíček Dušan - Běhal Radek, Rybnikář Antonín.

Sestava: Schönwälder - Joura, Daněk, Pospíšil, Opluštil - Fekar, Novotný - Dočkal, Heinz, Poljakov - Žďára. Připraveni: Cimra, Benedikt, Vytiska, Dobrý

Komentář vedoucího trenéra SpSM Onřeje Mrázka: "Do zápasu jsme vstoupili ustrašeně a brzy inkasovali. Naší postupnou kombinací jsme se zlepšovali a do poločasu skóre otočili. Svou dominanci jsme ve druhém poločase nedokázali ukázat na navýšení výsledku a soupeř nás trestal. Po vyrovnávacím gólu se hra opět vyrovnala a soupeř si začal vytvářet více šancí. Říkali jsme si, že bod nakonec proti staršímu soupeři bereme, ale vše mohlo být jinak. V předposlední minutě nás poslal do vedení Dobrý, ale po rozehrávce v poslední minutě dokázali hezkou střelou vyrovnat domácí na konečných 3:3."

 

U15 - STARŠÍ ŽÁCI Moravsko-Slezská Žákovská Divize U15 (2.liga starších žáků U15)

Neděle 22. 4. 2018 10:00

Rozhodčí: Vostrejž Ivan - Čikl Bohumil, Kukula Ladislav.      

Sestava: Schönwälder - Dočkal, Večerka, Hendrych, Jiřík - Novotný, Lejsal - Dobrý, Chytil, Vytiska - Tepera. Připraveni: Bíbr, Poledňák
 
"Velmi těžký biologicky vyspělý soupeř, který nás svou silou a rychlostí výrazně přečníval. My po nevýrazném začátku hru vyrovnali a situace se střídaly na obou stranách. Ale chyba a špatná koncentrace nás připravily o vyrovnané skóre v poločase. Ve druhém poločase se hra odehrávala v podobném duchu, ale soupeř ještě dokázal zvýšit na 3:0. Bohužel my jsme samostatný nájezd nevyužili a proto jsme odešli opět poraženi, tentokrát o 3 góly." zhodnotil trenér Ondřej Mrázek.                             

       

U14 - STARŠÍ ŽÁCI Moravsko-Slezská Žákovská Divize U14 (2.liga starších žáků U14)

Neděle 22. 4. 2018 11:45

Rozhodčí: Čikl Bohumil - Vostrejž Ivan, Kukula Ladislav.

  

U13 - MLADŠÍ ŽÁCI LIGA SpSM U13 JIH (1.liga mladších žáků)

Středa 18. 4. 2018 17:00

Rozhodčí: Vejtasa Simon.          

 

Sobota 21. 4. 2018 10:00

1.SC Znojmo FK - SK HS Kroměříž 1:5 (0:4)

Rozhodčí: Černý Josef.

 

U12 - MLADŠÍ ŽÁCI LIGA SpSM U12 JIH (1.liga mladších žáků)

Středa 18. 4. 2018 17:00

Rozhodčí: Poddaný Petr.          

 

Sobota 21. 4. 2018 10:00

Rozhodčí: Richter Aleš.