Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 18-19.3.2017

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19

Neděle 19. 3. 2017 10:15

Branky: 47. Chudoba Kamil (pen.)

Rozhodčí: Galář Jakub - Zicháček Martin, Novák Radek.

Sestava: Rotrekl - Augustin,Glozyga,Vasiljev,Šmerda,Navrátil,Chudoba,Knap,Fojta,Šťastný,Cupák Střídali: Pospíšil,Oračko,Malošík.

"Věděli jsme, že k nám na první mistrovské utkání přijede velmi kvalitní a dobře nachystaný soupeř.To se potvrdilo v první půli, kdy byl Šumperk lepší, agresivnější i fotbalovější a do 30 minuty si vytvořil několik velmi slibných příležitostí ke vstřelení branky.To nás ale podržel velmi dobře chytající Martin Rotrekl.Bohužel naše psychika v úvodu utkání byla úplně jiná jak v přátelských zápasech a celý první poločas jsme hráli křečovitě a vůbec ne dobře,ale to je rozdíl mezi přípravou a mistrovským utkáním. Po přestávce jsme změnili několik postů mezi hráči a najednou byl od první minuty na hřišti jiný, hladový a lepší tým. Ve 48 minutě si došel pro penaltu Michal Cupák a Kamil Chudoba ji nekompromisně proměnil.Po celý druhý poločas jsme měli herní převahu a ze spousty slibných příležitostí jsme bohužel nedokázali již vstřelit žádnou jinou branku a vyhráli jsme nejtěsnějším rozdílem 1:0 a myslím si ,že si tohoto vítězství musíme hodně vážit. V sobotu 25.3.2017 zajíždí dorost U19 na půdu ambiciozního SK Líšeň a doufám,že předvedeme lepší výkon." podrobně zhodnotil utkání trenér Karel Heinz."

       

U17

Sobota 18. 3. 2017 10:15

Branky: 29. Weigl Roman - 68. Mlčoch Erik

Rozhodčí: Vondryska Luboš - Vinklárek Filip, Vajdík Marek.          

Sestava: Šebestík – Liška, Lysák, Štěpják, Sedlák (65‘ Vojáček)  – Mlčoch, Košárek (52‘ Sedláček), Pospíšil, Storzer, Malošík  – Hrbas (52‘ Oračko)

Komentář trenéra Petra Bláhy: " V prvním poločase byla hra vyrovnaná. Náš výkon byl vlažný, za což jsme byli potrestáni vstřelenou brankou ve 29‘ minutě utkání. Po dobrém výkonu ze Znojma jsme si mysleli, že vítězství „přijde“ samo. Ztráceli jsme spousty jednoduchých míčů a chyběl nám větší důraz v osobních soubojích. O poločase jsme si řekli, co musíme zlepšit. Hráči se poučili a ve druhém poločase jsme byli lepším týmem. Hru jsme oživili střídajícími hráči a podařilo se nám srovnat na 1:1. Tři minuty před koncem jsme měli velkou příležitost, ale m&ia cute;č skončil na břevně domácí branky. Škoda prvního poločasu, ve kterém jsme ztratili dva body.

 

U16

Sobota 18. 3. 2017 12:15

Branky: 6. Čech Vojtěch, 50. Nechvátal Michal

Rozhodčí: Vinklárek Filip - Vondryska Luboš, Vajdík Marek.

 

U15, U14, U13, U12

zahájí jarní sezónu mistrovských zápasů příští týden....