Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 17-18.9.2016

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

U19

zápas prot 1. FC Viktorie Přerov odložen na středu 28. 9. 2016 15:30

 
 
U17
Sobota 17. 9. 2016 10:15

Branky: 18. Hnidák Matyáš (pen.) - 25. Mlčoch Erik, 67. Pospíšil Ondřej

Rozhodčí: Líkař Petr - Tichánek František, Moravčík Matěj.

Sestava: Polišenský – Liška, Štěpják, Pospíšil, Sedlák (61‘ Vojáček) – Mlčoch, Janál, Žiška, Malošík - Fekar, Horčička

Trenér Petr Bláha:"Již před utkáním jsem měl z kluků dobrý pocit a věřil jsem, že utkání dnes kluci zvládnou. Do utkání kluci nastoupili dobře. Byli aktivní, dobře kombinovali a dostávali se do šancí. Jenže v 18‘ minutě utkání při ojedinělém brejku domácích kluci zaváhali. Brejk řešili faulem v pokutovém území a rozhodčí nařídil pokutový kop, který domácí hráč bezpečně proměnil. Obdržený gól kluky nezlomil, což bylo hodně důležité. Kluci si věřili a stále domácí mužstvo dostávali pod tlak. Za svou aktivitu byli odměněni vyrovnávacím gólem. Ve druhém poločase se herní projev malinko zhoršil, ale stále byli kluci aktivnějším mužstvem. Svůj dobrý výkon korunovali v 67‘ minutě utkání, kdy se k odraženému míči dostal Miroslav Janál a do prázdné branky přidal vítězný gól."

 

U16

Sobota 17. 9. 2016 12:15

Branky: 3. Čech Vojtěch, 37. Čech Vojtěch - 16. Zavadil Dominik (pen.)

Rozhodčí: Tichánek František - Líkař Petr, Moravčík Matěj.

Sestava : Trampota, Otáhal, Vyhlíd, Lysák, Košárek, Oračko, Zavadil (Ševeček), Vojáček, Žigmund (Šupčík,Mikulášek) Sigmund, Sedláček

"Zápas na půdě Hodonína se nám bohužel nepovedl. Nemohli jsme se dostat pořádně do hry, kombinace na promáčeném terénu nám dělala problémy a prakticky jsme se nedostali do vážnějšího zakončení. Hned v úvodu jsme obdrželi branku a v vzápětí čelili penaltě, kterou Patrick Trampota zneškodnil. O pár minut jsme zahrávali po faulu brankáře na Dana Sedláčka penaltu my, kterou proměnil Dominik Zavadil. Ovšem 3 minuty před poločasem, jsem tak dlouho uklízeli míč z naší šestnáctky do bezpečí až skončil v naší brance. Druhý poločas byl víc bojovný než fotbalový, soupeře se nám podařilo více přehrávat až v jeho závěru, ale žádnou větší šanci jsme si nevytvořili a tak zápas skončil stejně jako o poločase." okomentoval utkání trenér Jiří Buksa.          

 

U15

Neděle 18. 9. 2016 10:00

SK HS Kroměříž - MFK Vyškov 9:0 (4:0)

Branky: 14. Dočkal Jakub, 17. Pecina Petr (pen.), 13. Lukáš Marcel, 35. Lukáš Marcel, 61. Joura Radek, 40. Heinz Štěpán, 42. Dočkal Jakub, 55. Pecina Petr, 70. Pecina Petr

Rozhodčí: Popelák Luboš - Slováček Adam, Novák Radek.

 

U14

Neděle 18. 9. 2016 11:45

SK HS Kroměříž - MFK Vyškov 0:3 (0:1)

Branky: 26. Bačovský Marek (pen.), 37. Zimmermann Patrik, 53. Bačovský Marek

Rozhodčí: Slováček Adam - Popelák Luboš, Novák Radek.

Do utkání jsme vstoupili aktivně a dovolím si říci, že jsme byli lepším týmem. Limitovali nás pouze zbrklost a malý důraz v osobních soubojích. Proto jsme nebyli schopni se prosadit do větších šancí před pokutovým územím. Soupeř postupně zjednodušil hru a díky rychlosti svých útočných hráčů nám dělal stále větší problémy. Naši defenzivní hráči volili špatná postavení a pak rychlostně nestíhali. V jednom takovém souboji Tepera nesmyslně chtěl hrát na zemi v pokutovém území a nejspíše trefil nohy soupeře. Rozhodčí nařídil penaltu, se kterou si hosté poradili a ujali se vedení 0:1.  Tohle naše hráče trochu poznamenalo a do konce poločasu už jsme se jen bránili. Vstup do druhé poloviny se nám vůbec nepovedl. Střídající hráči nechytili tempo zápasu. A právě Vojta Němčík byl u druhé branky, když společně s Večerkou nedokázali ucpat díru po Teperovi, který musel vystoupit na útočícího hráče. Tento průnik zakončil Vyškov gólově 0:2. Několik minut trvalo, než se domácí celek opět probudil a začal diktovat tempo hry. Agilní v tomto směru byl hlavně Nohava s Vojáčkem. Druhý jmenovaný po individuální akci střílel asi v největší šanci pouze vedle. V tomto okamžiku jsme si snížení určitě zasloužili, ale jako hovoří otřepané pravidlo "nedáš dostaneš". Opět se stalo pravdou. Večerka nedokázal pořádně odvrátit míč a soupeř z hranice šestnáctky krásnou střelou přeloboval Schönwäldera 0:3. Do konce zápasu už se hrálo především uprostřed hřiště a oba soupeři hrozili jen sporadicky. V utkání slušné úrovně jsme bohužel zase tahali za kratší konec provazu a konečný výsledek zní 0:3.
Trenér Mrázek: "bude to vypadat směšně, ale krom individuálních taktických chyb nemám klukům co vytknout. V utkání podali asi jeden z nejlepších výkonů, co jsem od léta s nimi. Pouze nekvalita v předfinální a finální fázi nám ubrala z lepšího výsledku a také již zmíněné individuální taktické chyby. Taktiku v součinnosti jednotlivých postů budeme pilovat a věřím, že bodově nárůst formy již brzy zúročíme a kluků to dodá sebevědomí, které těžko nabývají. V tomto zápase musím vyzvednout výkon hlavně Filipa Nohavy, jenž mi konečně dokázal,že může být tahounem."

 

U13
Sobota 17. 9. 2016 13:30
SK HS Kroměříž - FK Hodonín 5:3 (2:2)

Branky: 5. Dočkal Matěj, 25. Dočkal Matěj, 55. Janál Martin, 70. Žourek Patrik, 75. Hamala Tomáš - 15. Mustafa Lír, 29. Beneš Vilém, 36. Mustafa Lír

Rozhodčí: Vychodil Michal.

Sestava: Michalčík, Janál, Menšík, Žourek, Bláhová, Stavinoha, Dočkal, Krč, Hamala, Nedvěd, Soldán, Dobrý, Jarka, 

Trenéři:"Očekávali jsme velmi těžké utkání, na které jsme kluky připravovali celý týden. Trenéři Hodonína nabádají své mužstvo hrát jednoduchý fotbal, který je postaven na dlouhých nakopnutých míčích a tvrdosti jednotlivých hráčů, která v mnoha případech sahá až za hranici fotbalových pravidel. O tomto stylu jsme věděli již z předchozích utkání a také ze zjištěných informací od konkurenčních mužstev. Do utkání jsme vstoupili dobře a brzo vedli 2:0. Jenže pak jsme zase zaspali a soupeř ve třech minutách srovnal na 2:2. Kluci se však nepoložili a zápas zase třemi góly otočili ve svůj prospěch. V posledních třiceti minutách se hostům podařilo už jen snížit na konečných 5:3. Kluky dnes musíme pochválit za bojovnost, nasazení, poctivost a také fotbalové chování. V naší dosavadní trenérské kariéře jsme takové utkání v mládežnické kategorii ještě nepoznali. Nesmyslné pokyny trenérů hostujícího mužstva nás hodně překvapily a hostující hráče zase hodně a nesmyslně přemotivovaly."

     

U12       

Sobota 17. 9. 2016 13:30

SK HS Kroměříž - FK Hodonín 3:9 (3:8)

Branky: 9. Sukup Boris, 32. Banďouch Lukáš, 34. Banďouch Lukáš - 7. Charvát Ondřej, 8. Pelikán Marek, 14. Charvát Ondřej, 22. Toman Sebastian, 25. Kavan Jan, 42. Kopeček Matyáš (pen.), 43. Kopeček Matyáš, 45. Knecht Jakub, 90. Pelikán Marek

Rozhodčí: Odstrčil Tomáš.     

"Do dnešního zápasu nastoupilo celkem šestnáct hráčů,což přineslo možnost střídání celých sedmiček. Bohužel i přes tuto výhodu jsme nedokázali soupeře dostupovat a nechali ho kombinovat.
V  zápase jsme si nevytvořili ani moc střeleckých příležitostí,což vyplynulo ze  zbrklosti a rychlého zbavování míče.Do dalších zápasů musíme nastoupit s větší herní odvahou a  sebevědomím." uvedl trenér Petr Sukup.