Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 16.-20.8.2017

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19

Středa 16. 8. 2017 14:00

Rozhodčí: Pospíšil Pavel - Zapletal Jan, Novák Radek.

sestava: Mikulášek,Dočkal,Dvořák,Sedláček,Štěpjak,Augustin,Berčík,Vasiljev,Dostál,Fekar,Majkrič. střídal: Malošík,Mlčoch,Oslzla,Liška,Pospíšil 
 
Komentář trenéra K. Heinze: "Velmi náročné utkání,které bylo ovšem po celou dobu vyrovnané a bohužel pro nás se u Baníku projevila kvalitnější koncovka. Jsem velmi rád ,že jsme tak kvalitnímu soupeři dokázali herně sekundovat a při troše sportovního štěstí jsme mohli i pomýšlet na body. Snad nás tento výkon nakopne a my jej minimálně v příštím utkání se Zbrojovkou Brno zopakujeme a čtvrtek 24.8.2018 již konečně zvítězíme v nové sezoně."         

        

U17

Středa 16. 8. 2017 16:00

Rozhodčí: Zapletal Jan - Pospíšil Pavel, Novák Radek.          

 

U18

Neděle 20. 8. 2017 14:00

Rozhodčí: Volek Stanislav - Bartoň Pavel, Dunda Roman.   

 

U16

Neděle 20. 8. 2017 16:00

Rozhodčí: Bartoň Pavel - Volek Stanislav, Dunda Roman.    

sestava: Benedikt - Švajda, Daněk, Zavadil D., Šupčík (41. Zavadil) - Pospíšil (41. Joura), Fekar - Dočkal (63. Ševeček), Dušek, Pecina (63. Poljakov) - Žďára (41. Lukáš)
 
Do zápasu jsme nevstoupili dobře připraveni, což ve spojení s lehkým podceněním a dobrou kvalitou soupeře přineslo první gól do naší sítě. Hra se postupně zlepšovala a do poločasu jsme dokázali skóre otočit. Ve druhé polovině utkání jsme měli po vystřídání více hru pod kontrolou a velmi dobře hrající Vsetín jsme do ničeho nepouštěli. Skóre jsme postupně navyšovali až na konečných 5:2. Přesto musíme uznat výkon soupeře, který nám nedal nic zadarmo a hlavně za výkon v prvním poločase si možná zasloužili lepší výsledek.
Hodnocení trenéra: "Dnes nejsem spokojen s přípravou na utkání a s tím spojeným vstupem do zápasu. Taková lehkovážnost se nám v příštích složitějších zápasech nemusí vyplatit. Dále bych od chlapců ročníku 2001 čekal vyšší zkušenost, která půjde na hřišti znát a budou lídry týmu, což se nestalo. Naopak musím pochválit střídající hráče, kteří vnesli do hry vyšší kvalitu a klid. Věřím, že toto konkurenční prostředí nás zase výkonnostně posune výše a dokážeme to potvrdit v zápasech s B-týmy Hlučína a Vítkovic v příštím týdnu." uvedl Mgr. Ondřej Mrázek.              

 

U15

Sobota 19. 8. 2017 10:00

Rozhodčí: Pospíšil Pavel - Bršlica Pavel, Pitron Martin.

sestava: Vytiska - Nohava, Večerka, Pospíšil (51. Němčík), Jiřík (51. Vojáček) - Novotný, Hendrych (36. Lejsal) - Dočkal (36. Stavjaníková), Chytil (65. Hrabal), Dobrý - Schönwälder (46. Hajduk)
 
V úvodu šlo poznat, že jsme v přípravě nebyli v ani jednom zápase kompletní a neustále jsme točili sestavou, což se stalo i v prvním mistrovském zápase. Laciný gól v úvodu znamenal složitou situaci pro naše chlapce. Dokázali si s ní poradit a nejprve hosté zastavili samostatný nájezd nedovoleně a obdrželi červenou kartu. A o chvíli později přišlo vyrovnání, když se hlavou chytře prosadil Dobrý. Do konce poločasu to bylo takové kostrbaté, ale byli jsme vyrovnaným soupeřem i díky naší přesilovce. V poločase jsme udělali několik střídání s úmyslem oživit zápas a otočit jej na naši stranu. Bohužel opak byl pravdou a Sparta si poradila i díky své rychlosti a chytrosti s rychlými protiútoky na jedničku. Dokázala i v deseti hráčích zvrátit výsledek jednoznačně na svou stranu a zvítězila 1:5.
Hodnocení trenéra: "V prvním poločase jsme nebyl spokojen s rychlostí hry. Stále jsme míče přidržovali a vázla nám rozehrávka. I proto jsem udělal střídání v poločase, aby se nám tohle vše zlepšilo. Ale ani jeden střídající hráč neukázal chuť a dravost se poprat o základní sestavu pro další utkání. Ve druhém poločase už jsme ani pořádně nekombinovali, což pro mě bylo velkým zklamáním. V těchto chvílích ukazují hráči svůj charakter a aktuálně není v týmu téměř nikdo, kdo by to dokázal strhnout na pozitivní myšlení, aby se nám nestalo tohle vypuštění zápasu v posledních minutách, jako tomu bylo dnes. Máme na čem pracovat a věřím, že s návratem všech hráčů, tréninkem a konkurencí půjdou zase výkony nahoru." podal komentář Mgr. Ondřej Mrázek.

 

U14

Sobota 19. 8. 2017 11:45

Rozhodčí: Bršlica Pavel - Pospíšil Pavel, Pitron Martin.  

 

U13

Sobota 19. 8. 2017 14:00

Rozhodčí: Pospíšil Pavel.        

 

U12

Sobota 19. 8. 2017 14:00

Rozhodčí: Katrňák Milan.