Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 14-15.10.2016

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19

Sobota 15. 10. 2016 10:15

Rozhodčí: Šištík Petr - Wawrzyk Jiří, Bednář Marcel.   

Sestava: Svoboda - Beneš,Glozyga,Urubek,Dvořák,Navrátil,Cupák,Fojta,Chudoba,Zavadil,Zakopal. Střídali: Třasoň, Vasiljev, Knap, Šťastný."

"Po výsledkově nevydařeném utkání s HFK Olomouc, jsme si dali v tomto utkání za úkol být lepší v defenzívě, agresivnější, zodpovědnější a ve finální části hry hlavně efektivnější. Vzhledem k výsledku se nám, jak to vypadá podařilo splnit jen část našeho úkolu. Během utkání jsme si vypracovali mnoho příležitostí ke vstřelení branky, ovšem tak jako v jiných zápasech nám chyběl střelec, hráč, který dá branku. Co se týká individuálních výkonů, tak musím pochválit všechny hráče, kteří byli na hřišti za předvedenou hru a doufám, že dokážeme již v následujícím utkání tuto střeleckou smůlu protrhnout." uvedl trenér Heinz Karel.       

 

U17

Pátek 14. 10. 2016 15:00

Branky: 65. Pachlopník Ondřej, 78. Sedlák Martin - 53. Pospíšil Ondřej

Rozhodčí: Vejtasa Simon - Rodina Robert, Mrkvica Tomáš.

Sestava: Polišenský – Liška, Žiška, Pospíšil, Štěpják (77‘ Sedláček) – Mlčoch, Janál, Storzer, Malošík – Horčička, Fekar

Branka: 53. Pospíšil Ondřej

Trenér Petr Bláha:" Kluci dnes podali velmi dobrý výkon, který byl založený na zodpovědnosti a koncentraci. V utkání se nám podařilo po pěkné střele ze standardní situace jít do vedení, které nám vydrželo do 65‘ minuty, kdy soupeř srovnal. Pět minut před koncem jsme mohli jít opět do vedení, jenže slibnou šanci jsme neproměnili. Tři minuty před koncem jsme z brejku inkasovali, což bylo pro kluky až příliš kruté. Za předvedený výkon si kluci bod určitě zasloužili. Dnešní utkání musím hodnotit velmi pozitivně. Doufám, že v následujících utkání se nám na tento výkon podaří navázat."

 

U16

Pátek 14. 10. 2016 13:00

Branky: 45. Moussa Gabriel, 63. Moussa Gabriel, 73. Svoboda Antonín - 7. Lysák Radim

Rozhodčí: Rodina Robert - Vejtasa Simon, Mrkvica Tomáš.

Sestava : Mikulášek, Otáhal, Vyhlíd, Sedláček, Košárek, Oračko, Vojáček, Zavadil (Ševeček), Pecina (Švajda), Žigmund (Zlámal), Lysák (Zaoral)

"Vstup do zápasu se nám podařil na výbornou, měli jsme dobré nasazení a důraz, ze kterého vyústil náš gól, kdy už v 7 minutě se ve vzdušném souboji prosadil Radim Lysák, který po té postupoval sám na brankáře domácích a střelou k tyči otevřel skóre. Po zbytek poločasu jsem byli vyrovnaným soupeřem a dostávali jsme se do zakončení, z nichž minimálně jedno bylo gólové. Do druhé půlky Zbrojovka vystřídala 5 hráčů, kteří zřejmě patří k hráčům základní sestavy a na hře to bylo hned znát. Dostali jsme se pod tlak, ze kterého soupeř srovnal na 1:1. Po té se nám hru velkým nasazením podařilo opět vyrovnat, kluci statečně bojovali proti týmu, který celou soutěž vede. Bohužel se zranil Radim Lysák, který do té doby hrál svůj letos nejlepší zápas a museli jsme ho střídat. Další ranou pro nás byla odpískaná penalta,která byla velmi diskutabilní, kdy útočník zbrojovky přepadl přes ležícího Dana Sedláčka a sudí bohužel ani chvíli neváhal a my prohrávali 2:1. I tak jsme stále cítili šanci na dobrý výsledek, hnali jsme se za vyrovnáním, perfektními zákroky nás držel David Mikulášek stále ve hře, kluci jezdili po zadku, ale gól se nám už vstřelit nepodařilo, tedy do té správné brány, jelikož na 3:1 jsme se trefili sami vlastním gólem". poznamenal trenér Jiří Buksa. 

 

U13

Sobota 15. 10. 2016 10:00

Branky: 25. Bláhová Klára, 30. Janál Martin, 54. Janál Martin, 36. Hamala Tomáš, 40. Krč Václav, 60. Dočkal Matěj, 71. Dočkal Matěj, 73. Dočkal Matěj, 90. Dočkal Matěj, 86. Nedvěd Daniel - 73. Rázl Michal

Rozhodčí: Daněk Roman.     

Sestava: Michalčík, Janál, Menšík, Žourek, Bláhová, Dočkal, Krč, Hamala, Nedvěd, Soldán, Dobrý, Jarka, Klečka, Jeník.

Trenéři:" V prvním třiceti minutách se kluci nemohli dlouho střelecky prosadit. I když měli hru ve své moci, dlouho nastřelovali jen brankovou konstrukci. Až v 25‘ minutě utkání se po pěkném centru Patrika Žourka a krásné hlavičce prosadila Klára. Od tohoto okamžiku se klukům začalo dařit i střelecky. Ve druhých třiceti minutách se klukům fotbalově i střelecky dařilo a soupeři gólově odskočili. Posledních třiceti minutách kluci trochu polevili. Přesto jednoznačně a zaslouženě vyhráli nad soupeřem, který se snažil hrát fotbal. Kluci s Klárkou navázali na dobré výkony z předchozích utkání a soupeře přehráli. "

 

U12

Sobota 15. 10. 2016 10:00

Branky: 4. Klečka Jan, 32. Klečka Jan, 33. Poltoranos Petr, 44. Němčík Matěj, 57. Hajna Jakub, 59. Poltoranos Petr, 60. Hajna Jakub, 67. Němčík Matěj, 81. Vaněk Michal, 88. Vaněk Michal (pen.) - 25. Klouček Mikuláš, 40. Kábela Jiří, 58. Vidaillac Matyáš

Rozhodčí: Voříšek Jaroslav.