Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 13-16.4.2017

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19

Čtvrtek 13. 4. 2017 16:00

Rozhodčí: Buček Vítězslav - Konečný Bronislav, Veselý Michal.          

Sestava: Rotrekl - Šmerda, Beneš, Urubek, Dvořák, Třasoň, Glozyga, Knap (89. Augustin), Chudoba (84.Vasiljev), Zakopal (73. Navrátil), Šťastný. Připraveni: Polišenský - Fekar Hugo.

Trenér Karel Heinz utkání okomentoval takto:"Dnešní komentář o utkání začnu výrokem našeho známého tenéra Tomáš Pospíchala "Fotbal nemá logiku". Doposud jsem odehráli spousty lepších a kvalitnějších utkání a nezvítězili jsme.Ovšem v tomto utkání jsem podali hlavně disciplinovaný, bojovný, agresivní výkon a měli jsem i velkou dávku štěstí při šancích Prostějova a v neposlední řadě si brankář Martin Rotrekl výborně postavil tyče a i díky těmto všem faktorům jsme vyhráli 1:0. Jediná branka utkání padla v prvním  poločase po nádherném rychlém protiútoku po ose Třasoň - Chudoba -Šťastný, který dal branku hlavou po přihrávce od Chudoby. Další těžké utkání nás čeká v pátek 21.4.2017 od 16:00 Přerově,kde se ukáže, jak na tom jsme i po fotbalové stránce."  

 

U17

Sobota 15. 4. 2017 10:30

Rozhodčí: Polanský Jan - Ruman Josef, Dorotík Jan.     

 

U16

Sobota 15. 4. 2017 12:30

Rozhodčí: Ruman Josef - Polanský Jan, Dorotík Jan.

 

U15

Neděle 16. 4. 2017 10:00

Rozhodčí: Poláček David - Dunda Roman, Daněk Roman.

sestava: Kolář - Frýdl (36. Zavadil), Švajda (36. Topič), Daněk, Joura - Hanák, Heinz (36. Pospíšil) - Pecina, Fekar, Dočkal - Lukáš připraven: Schönwälder, trenéři: Zdráhal, Joura.
 
Vstup do zápasu byl pozvolný a ve znamení neproměňování šancí. Velké množství akcí bylo řešeno velmi složitě a chyběla tomu větší přímočarost a odvaha před pokutovým územím. Své šance postupně zahazovali Dočkal, Lukáš, Pacina nebo Hanák. Účet zápasu otevřel Dočkal, ale po vstřelené brance obrázek hry dále pokračoval. Naštěstí okolo 30. minuty zápasu přišly tři slepené branky dvakrát od Heinze a jednou od Hanáka, které rozhodli o dalším poklidném průběhu zápasu. Do druhého poločasu jsme vystřídali všechny hráče a hra se více uklidnila. Domácí celek se snažil kombinovat a akce byly pozvolnější. Přesto jich bylo více než dost. Opět mezi hráče, kteří nedokázali využít i ty největší šance, patřili Lukáš, Pecina a Dočkal. O navýšení skóre se postarali Hanák a Pecina. Bohužel díky polevení v koncentraci všech hráčů jsme dnes nedokázali udržet čisté konto a krásnou lobovanou střelou z dálky byl překonán i brankář Kolář. Tím byl dán i konečný výsledek, který zní 6:1 pro domácí Kroměříž.
 
Hodnocení trenéra Mgr. Ondřeje Mrázka: "Jsme rádi, že jsme utkání zvládli v poklidném duchu a mohli odehrát všichni hráči podobnou minutovou zátěž. S takovým soupeřem mi chyběla větší přímočarost a klid v koncovce. Často byla hra kostrbatá a zbrklá, věříme, že se to do příště urovná a budeme pokračovat v dobrých výkonech v jarní části."

 

U14

Neděle 16. 4. 2017 11:45

Rozhodčí: Dunda Roman - Poláček David, Daněk Roman.      

sestava: Schönwälder - Němčík (52. Hendrych), Večerka, Tepera, Vojáček - Linda, Jiřík - Bíbr (45. Vytiska), Nohava, Dočkal (45. Lejsal) - Chytil (62. Hrabal), trenéři: Mrázek, Bíbr, Linda
 
Celý průběh zápasu byl velmi vyhecovaný a měl podobné herní vlastnosti na obou stranách. Domácí celek se snažil již od vlastní branky kombinovat a většinou se jim to i dařilo. Naopak hostující celek spoléhal na rychlost útočníků, zodpovědnost a jednoduchost na vlastní polovině hřiště. Přesto po chybě v defenzivě fauloval Schönwälder a sudí nařídil pokutový kop. Ten byl proměněn a hosté vedli 0:1. Domácí pokračovali ve své hře a po rychlé akci na pravé straně se prosadil střelou na zadní tyč aktivní Bíbr 1:1. Do poločasu pokračoval stejný obrázek hry beze změn skóre. Do druhé části zápasu jsme šli s tím, že nesmíme upustit od kombinační hry a výsledek se dostaví. Bohužel velkou ránou byla chyba Schönwäldera, který si šlápl v pokutovém území na míč, upadl a soupeř měl ke skórování odkrytou branku 1:2. V tuto chvíli se to na hřišti začalo více hádat a jiskřit. Naši hráči se více než na fotbal soustředili na odpovědi rozhodčímu nebo reakce na protihráče. Přesto pokračovali v kombinaci, ale naše snažení končilo buď před pokutovým územím nebo chybnou finální přihrávkou. Naštěstí znovu agilní Vytiska byl faulován a sám si proměnil pokutový kop 2:2. Tlak v závěru ze strany domácích byl urputný, ale nepodařilo se vsítit rozhodující gól, který by si za výkon určitě zasloužili. A tak skončil zápas nerozhodným výsledkem 2.2.
 
Hodnocení trenéra Mgr. Ondřeje Mrázka: "Za předvedenou hru po pokutové území musím dnes chlapce pochválit. Hru měli pod kontrolou a hezkými akcemi se dostávali na dostřel branky. Bohužel nám ještě chybí větší dravost a rychlost před pokutovým územím, na což navazuje i výběr místa v pokutovém území a slabá koncovka. Soupeři mají většinou ve svém středu jednoho až dva biologicky starší hráče v útočné fázi, kteří nás přetlačí, předběhnou atd. a to rozhoduje o výsledku. Ten ale není důležitý tolik, jako předvedená hra, za kterou hráče musím pochválit. Dalším plusem byla urputnost a zarputilost, se kterou šli hráči za vítězstvím v tomto zápase. Opravdu věřím, že tento přístup do budoucna bude u všech přinášet ovoce."    

 

U13

Neděle 16. 4. 2017 14:00

Rozhodčí: Poláček David.   

 

U12

Neděle 16. 4. 2017 14:00

Rozhodčí: Daněk Roman.