Úvodní stránka>Aktuality>Výsledky týmů mládeže 12.-13.8.2017

Zpracován přehled výsledků posledních utkání mládežnických celků. Aktualizováno průběžně dle odehraných zápasů. Detailnější oficiální soutěžní údaje FAČR (rozpisy, delegace, výsledky, tabulky, statistiky aj.) jsou formou odkazů uvedeny na podstránkách jednotlivých mládežnických celků.

 

U19

Sobota 12. 8. 2017 10:30

Rozhodčí: Duda Radim - Chýlek Martin, Potiorek Aleš.

Sestava: Mikulášek,Dočkal,Dvořák,Sedláček,Štěpjak,Dostál,Berčík,Vasiljev,Augustin,Fekar,Moravec. střídali: Oslzla,Vyhlíd,Oračko,Sigmund.
 
Komentář trenéra K. Heinze: "Na velmi horké půdě loňského prvoligového týmu FC Hlučín předvedli naši hráči v prvním poločase velmi dobrý výkon a dá se říci, že nepustili soupeře do vážnější šance,  mimo přísně nařízenou penaltu a sami se připravili o výraznější vedení neproměněnou velkou šancí v závěru poločasu, ale i tak poločas vyhráli 1:2. Bohužel ve druhém poločase jsme hodně slevili z aktivního pohybu po hřišti a nepodrželi jsme kvalitně míč a soupeř toho záhy využil ve vyrovnávací branku, která zárověň znamenala konečný remízový výsledek."         

        

U17

Sobota 12. 8. 2017 12:45

Rozhodčí: Chýlek Martin - Duda Radim, Potiorek Aleš.

Sestava: Benedikt Jakub - Ševeček Jakub, Sedláček Daniel (41‘ Mikulášek David), Zavadil Dominik, Otáhal Pavel - Šupčík Roman, Heinz Štěpán, Vyhlíd Šimon, Vojáček Tomáš, Oračko Erik - Sigmund Jiří.

Komentář trenéra P. Bláhy: "Věděli jsme, že utkání nebude jednoduché. V prvním poločase jsme hráli zakřiknutě a čekali, co soupeř vymyslí. Kluci měli strach hrát fotbal, ztráceli hodně jednoduchých míčů a soupeře tak dostávali do hry, což se nám nakonec vymstilo. Poločas jsme nezvládli a nepřesvědčivým výkonem prohráli 1:0. Hned od úvodních minut druhého poločasu byli kluci lepším týmem, který byl aktivnější a měl velkou chuť s utkáním něco udělat. I když jsme se dostali do několika příležitostí nedokázali jsme vstřelit gól, který by tak řešil spravedlivou remízu. Za předvedený výkon hlavně z druhého poločasu se stydět kluci nemusí, přesto si musí uvědomit, že v utkání musí hrát aktivně, disciplinovaně a s chutí po celou dobu utkání."         

 

U18

Sobota 12. 8. 2017 10:15

Rozhodčí: Macrineanu Jiří - Heger Michal, Valouch Jiří.     

Komentář trenéra J.Buksy: "Z kraje zápasu se nám podařilo ustát několik šancí domácí a hned z prvního rohu udeřit po hlavičce Pospíšila. Bohužel vedení jsme udrželi jen nělolik minut a tak poločas skončil 1:1. Do druhé půle jsme vstoupili dobře, po výborné kolmé přihrávce Mlčocha šel sám na bránu Lukáš a s přehledem skoroval. Jenže jsme se nepoučili z prvního poločasu a během 4 minut dokonce dvakrát inkasovali. Kluky to naštěstí nepoložilo a tak jsme z dalšího rohu výborně hrajícím Mlčochem vyrovnali na konečných 3:3 a odvezli si z Jeseníku bod.               

 

U16

Sobota 12. 8. 2017 12:30

Rozhodčí: Heger Michal - Macrineanu Jiří, Valouch Jiří.         

Sestava: Kolář - Frýdl, Švajda, Daněk, Zavadil (54. Ševčík) - Fekar, Pospíšil - Dočkal (57. Poljakov), Dušek, Pecina (66. Janál) - Žďára (49. Lukáš)
 
Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a po pár minutách jsme vedli 2:0. Soupeř postupně hru vyrovnal a nám vázla kombinace hlavně na útočné polovině. Nebyli jsme schopni si postupným útokem nachystat brankové příležitosti. Přesto všechno po individuálních akcích jsme alespoň tři šance spálili. Ve druhé části utkání to pokračovalo a z ojedinělé střely na branky jsme inkasovali na 1:2. Tento moment zase nastartoval hlavy našich hráčů a postupně hezkými brankami navýšili skóre na 5:1. Bohužel pozornost nebyla úplně stoprocentní a z vlastní poloviny hřiště vystřelili domácí a snížili na konečných 2:5.
Hodnocení trenéra: "Začátek a konec zápasu jsme měli zcela pod kontrolou a vytvářeli si šance, které jsme dokázali i pětkrát proměnit. Bohužel mě mrzí výpadek ve střední části zápasu, což se nám v dalších duelech nemusí vyplatit. Chlapci ukázali, že silové týmy se dají chytrostí a přesnou kombinací přehrát." 

  

U15,U14,U13, U12

Soutěže zahájí za týden...   

 

U15 přípravný zápas :

SK HS Kroměříž - FC Fastav Zlín 0:4 (0:1)
 
Sestava: Vytiska - Nohava, Schönwälder, Večerka, Lejsal - Novotný, Hendrych - Dočkal, Chytil, Jiřík - Dobrý připraven: Hrabal
 
Do utkání jsme vstoupil s aktivní obranou, a soupeře jsme do moc šancí nepouštěli. Bohužel toto tempo nám dlouho nevydrželo a střední část poločasu jsme hostům nechávali hodně prostoru. Toho využili a vedení 1:0 bylo milosrdné. Postupně jsme začali kombinovat a ke konci poločasu jsme kombinačně byli lepším týme, ale fotbal se hraje na branky a my si nedokázali vytvořit ani jeden lepší střelecký pokus. Druhý poločas už kluků došlo a soupeř byl jasně lepším týmem i kombinací a měl spousty šancí. Využil 3 a dal konečnou podobu výsledku 0:4 pro hostující celek ze Zlína.
 
Hodnocení trenéra: "Opět jsme tým látali na poslední chvíli a hráli i hráči s určitým sebezapřením, což se projevilo hlavně ve druhém poločase, kdy týmu docházeli síly. Přesto všechno musím chlapce hlavně za první poločas pochválit. Chtěli kombinovat, dařila se jim přechodová fáze, jenomže v té útočné nám chyběla hlavně rychlost a síla, proto jsme si nedokázali vytvořit nadějné střelecké příležitosti. Pořád věřím a potvrzuje se to, že nastolená cesta je správná a pro rodiče a fanoušky doufám v potvrzení tohoto vzestupu v mistrovských zápasech, kdy už bychom se měli scházet v téměř plném počtu."